Magazin > VIP
5417 ogledov

Še vedno jo v javnosti poljublja kot najstnik, je to res potrebno?

Kourtney Kardashian
1/5
Profimedia
Mnogi se sprašujejo, zakaj jima je tega treba?

Podelitev nagrad emmy sta za zmenek brez otrok izkoristila tudi Kourtney Kardashian in Travis Barker, ki sta novembra lansko leto dobila prvega skupnega otroka, iz prejšnjih zvez imata še vsak po tri. A klub sedmim otrokom strast ostaja glavna začimba njunega razmerja, kar sta na redeči preprogi pokazala s svojim značilnim poljubom, ki vključuje jezik in veliko sline. Marsikdo se je v preteklosti ob to že obdregnil, češ da je preveč vulgarno in neprimerno za tovrstne elitne prireditve, a zakonca se na to požvižgata.

Kourtney je leta 2022 celo ponudila skoraj povsem logično razlago, zakaj si na rdečih preprogah vedno izmenjata poljube z jezikom. Razlog tiči v tem, da si Kourtney z običajnim poljubom ne želi razmazati šminke ali umazati soproga. Da bi se poljubu odrekla, pa ne gre, je pojasnila v eni od resničnostnih epizod šova The Kardashians. 

Golobčka sta se po dolgih letih prijateljstva in zaroki poročila maja 2022 v Italiji, okoli njunega razmerja, ki sicer velja za strastno, pa se vedno dviguje veliko prahu. Najprej se je pisalo, da naj bi Travis v preteklosti "šmiral" s soprogino sestro Kim, ki pa je te govorice zanikala, čeprav Travisova bivša žena trdi, da sta se dogovarjala vsaj za zmenek. Nato sta bila trn v peti bivšemu partnerju Scottu Disicku, s katerim ima Kourtney tri otroke, pika na i pa je bila, da ob zaroki njena mama Kris v praznovanje ni vključila otrok, ki jih ima Kourtney s Scottom. 
 

Komentarjev 2
  • Avatar Zokispoki
    Zokispoki 14:43 17.januar 2024.

    Očitno je potrebno zato, ker si dva fuknjenca, ki imata denar domišljata, da lahko v javnosti počneta vse kar se jima zljubi. Tovrstni poljubi so še najbolj nedolžna stvar!

  • endrug 09:03 17.januar 2024.

    Se vidi, na katerem nivoju je ostal.

Sorodne novice