Magazin > VIP
3875 ogledov

Seka Aleksić s tem podprla deklico, ki je trpela medvrstniško nasilje!

Znana pevka pokazala dobro srce.

Družinski prijatelj deklice, ki je kar nekaj časa v šoli v srbskem Vrbasu trpela medvrstniško nasilje, se je odločil, da to podeli javno. Sošolci so ji v šolo prinesli baker, da bi se iz nje norčevali, ker je Romkinja in naj bi Romi kradli baker, kljub temu da sta njena starša zaposlena, saj je oče voznik kamiona, mati pa ima cvetličarno. Zato nobeden od njenih sošolcev ni hotel iti z njo na valeto.

Objavo je na Twitterju videla bosanska pevka Seka Aleksić in nemudoma začela spraševati, kdo je ta deklica in da jo bo peljala na valeto. Kot vidimo na videu in na sliki, deklica Mia kar žari od sreče. Seka ji je podarila tudi prelep šopek cvetja, kot poroča srbski Blic.

Zaradi nedavnih tragičnih dogodkov v Srbiji se o medvrstniškem nasilju končno govori veliko več, ljudje so na ulicah srbskih mest celo odšli na ulice in protestirali, saj vlada naj ne bi reagirala pravilno, stvari pa se še vedno ne odvijajo v pravo smer. Veliko bolj javne pa so debate tudi pri nas zaradi nedavnega napada na dekle v Celju, ki so jo sošolke preteple, navzoči pa ji niso pomagali, temveč so dogodek še posneli in objavili. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.