Magazin > VIP
109 ogledov

Skrivnosti, ki so jih biografi zamolčali

nizozemska Reuters
Na nemški televiziji Vox so povzeli nekaj dejstev o novi kraljici Nizozemske.

Da Máxima prihaja iz Argentine, da je po izobrazbi ekonomistka in da govori tri jezike (špansko, angleško in nizozemsko), boste našli v vsaki biografiji. Obstaja pa nekaj dejstev, o katerih kraljica nerada govori.

1. Je zunajzakonski otrok
Máxima Zorreguieta Cerruti se je očetu Jorgeju Zorreguieti in Carmen Cerruti Carricart rodila v Buenos Airesu. Ima dva brata in sestro ter tri polsestre, ki so se njenemu očetu rodile v prvem zakonu z Marto López Gil. Ko se je Máxima rodila, je bil njen oče še vedno poročen s svojo prvo ženo.

2. Odraščala v revščini
Čeprav je njen oče potomec portugalskih kraljev Afonsa III. in Denisa, je Máxima odraščala v revnih razmerah. Njeni starši niso imeli dovolj denarja, da bi svojim otrokom lahko plačali šolsko malico, so poročali na televiziji VOX.

3. Ni bila ljubezen na prvi pogled
Četudi tako radi poudarjajo, da naj bi se Máxima in kralj Willem-Alexander zaljubila na prvi pogled, temu ni tako. Máxima je namreč "padala na latino loverje", ki so tako kot ona radi plesali. Willem-Alexander ima svetle lase in dve levi nogi … ter velikansko srečo.

4. Velik apetit
Pred Máximo je treba zaklepati hladilnik. Pravijo, da je lepotica doma znana tudi po tem, da ga sredi noči izprazni do zadnje drobtine.

5. Občasna kadilka
Máxima deluje popolno, ima pa kljub temu eno slabost, za katero ve le peščica ljudi – je občasna kadilka, tako kot njena tašča. Govori se, da naj bi se ženski ravno med skupnimi "čik pavzami" zbližali.

Komentarjev 2
  • Presvetli 13:41 03.maj 2013.

    Naji z dudekom,kar zanimlejo tote fore,mija bi jo kresnila ka bi se kar kadilo)))))

  • joža 13:35 03.maj 2013.

    Samo da zapolnite stran!