Magazin > VIP
16152 ogledov

Šlo je za las: Dejan Krajnc po koncertu pristal na urgenci

dejan dogaja
Če bi čakal še en dan, bi prišlo do resnih zapletov.

Dejan Krajnc, znan tudi kot Dejan Dogaja, te dni počiva, saj se mu je zgodila huda nevšečnost, zaradi katere je pristal celo na urgenci.

"Po napornem vikendu sem pristal na urgenci, ker se mi je vnel žulj na nogi, res bedno. Ampak sedaj sem že bolje. Ta teden bom bolj počival, zato pa imam več časa za obujanje spominov na pretekle špile," je sporočil na družbenem omrežju in pomiril oboževalce. 

"Zanimiva zgodba. V sredo čez dan sem šel okoli Bohinjskega jezera, kjer imamo družinsko počitniško hišo. Obutev sem imel super, nogavice pa ne tako zelo in me je ožulilo. V četrtek in petek sem še normalno nastopal, v soboto sem že nekaj čutil, v nedeljo po nastopu pa mi je noga tako zatekla in bolela, da sem ob dveh zjutraj odšel na urgenco. Ne bi si mislil, da bom imel zaradi enega žulja, takšno težavo, a so mi rekli, da bi imel resne težave, če bi čakal še en dan. Dobil sem tudi injekcijo proti tetanusu in antibiotike. Sedaj je bolje, le rahlo šepam," je za zurnal24.si razkril Dejan, ki pa ga jutri čaka že izid nove skladbe, z naslovom Uspavanka, ki bo darilo otrokom za prvi šolski dan. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice