Magazin > VIP
60 ogledov

Slovenska kraljica že v Berlinu

Lea Sitar
1/4
Arhiv organizatorja
Lea Sitar je danes prispela v Berlin, kjer se bo na svetovnem izboru potegovala za naziv Queen of the World 2011.

Aktualna kraljica Slovenije 2011, Lea Sitar je danes prispela na desetdnevne predpriprave na finalni izbor Queen of the World 2011, ki bo potekal 3. decembra v Audijevem centru Adlershof v Berlinu. Tam se bo komaj 17-letna slovenska predstavnica za laskavi naziv in zlate nagrade potegovala s še 49 lepotnimi predstavnicami s celega sveta. V tem času si bodo lepotičke med drugim ogledale berlinske znamenitosti, slavni muzej voščenih lutk, odpotovale na izlet na Poljsko, gostovale v oddaji Stefana Raaba na TV total (PRO 7), SAT 1 in ZDF.

Lea se bo med drugim predstavila tudi v nacionalni obleki, ki ji jo je sešila modna oblikovalka Oksana Prelog, zelena obleka pa predstavlja nepopisno zeleno Slovenijo z njenimi lepotami, kot so vinogradi, cvetovi in sonce.

Krono Queen of the World  je lani naši lanskoletni kraljici Slovenije Moniki Kraševec žal speljala Maria Furdychkak iz Rusije, letos pa bomo v začetku decembra držali pesti za Leo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.