Magazin > VIP
70622 ogledov

Solze v potokih: Nine Pušlar take še nismo videli

Nina Pušlar Youtube
Nina Pušlar je bila vip voditeljica na Radiu Robin, kjer so ji pripravili presenečenje, zaradi katerega so tekle krokodilje solze, ki jih kar ni in ni mogla ustaviti.

Nina Pušlar je pokazala, kako zelo čustvena je v resnici. Kot vip voditeljica je bila gostja na Radiu Robin, kjer so ji pripravili presenečenje, ki jo je ganilo do solz, ki so lile v potokih. V studio se je oglasil voditelj Mario Galunič. V njegovi oddaji je Nina namreč leta 2005 kot 17-letno dekle osvojila pevsko Bitko talentov. 

Pevki so solze tekle, že ko je Mario opisoval, kako enkratna je bila na prvi avdiciji, ko ji je izrekel želje za naprej, pa se Nina ni mogla ustaviti, čustva in solze so jo povsem preplavili.  "Jaz ji želim vse na naj, vem, da v šov biznisu ni lahko ostati na vrhu in biti med najboljšimi in zmeraj imeti tako širok krog občudovalcev. Vem, da je to naporno, tako fizično kot psihično, zato ji želim, da zdrži, da je obkrožena s pravimi ljudmi, ki naredijo veliko namesto nje, da je ona potem lahko s srcem na odru, s svojim angelskim glasom in eden od njenih občudovalcev bom za zmeraj ostal tudi jaz," je povedal Galunič.

Nina je na te besede odgovorila: "Mario zna to tako lepo povedati, da me je čisto ganil oziroma ste me vi, ker sem se res spomnila svojih začetkov, Bitke talentov," nato pa ji je zaradi ganjenosti zmanjkalo besed in v solzah je sovoditelja prosila, naj on prevzame besedo.

Čustven posnetek si poglejte spodaj. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Kmodri 17:50 26.april 2023.

    Koga to briga!

  • Ender3 13:29 21.april 2023.

    Mario ni mođški, ki bi jo lahko tolažil..

  • Pierre 12:43 21.april 2023.

    Afnarija na kvadrat!!!

Sorodne novice