Magazin > VIP
50520 ogledov

Sonji Plešnar (Ljubezen po domače) se je končno nasmehnila ljubezenska sreča

Sonja Plešnar Facebook
Ta teden jo čaka romantični dogodek.

Naši resničnostni zvezdnici Sonji Plešnar, ki smo jo spremljali v šovu Ljubezen po domače in Ljubezen po domače na kavču, življenje ni prizanašalo. Bivšega moža je prebolevala dolgih 13 let, ko se je končno odločila odpreti srce in ljubezen poiskati v televizijskem šovu, kjer se je borila za srce Mitje Rusa, se tudi to ni izšlo po pričakovanjih. Je pa Sonja z Mitjo dobila prijatelja, s katerim se vidita in slišita še danes. 

A tudi Sonji se končno le nasmiha ljubezenska sreča. Novo simpatijo je že pred meseci spoznala preko Facebooka in neznanec ji je dvoril toliko časa, da je ta teden končno popustila in privolila v zmenek. "Njegovo ime se začne na črko m, zelo je postaven, videti je kot igralec iz turške limonade, več pa še ne povem, bomo videli, kako se bo razpletlo,“  z nasmehom pove Sonja. 

A ne le ljubezenska sreča, Sonji se odpirajo tudi nove poslovne poti. Po končani kozmetični in ekonomski šoli, je zaključila tudi frizersko izobraževanje in komaj čaka da vsa tri znanja združi v novi poslovni priložnosti. 

Komentarjev 2
  • Ender3 21:03 10.avgust 2022.

    Mater milo pretiravate s temi plačanimi trači. Koga le, takšne zgodbe zanimajo.

  • Majazmaja 10:44 10.avgust 2022.

    KAJ za vraga je narobe s temi babami?! Stare so 40 - 50 let, edini atribut, ki jim pri partnerju poleg denarja (ki ga je v večini primerov zgolj za neko povprečno plačico) kaj pomeni, pa je v stilu "... ...prikaži več zelo je postaven, videti je kot igralec iz turške limonade."

Sorodne novice