Magazin > VIP
7922 ogledov

Soproga Petra Graša povedala, ali je res drugič noseča

Petar Grašo instagram
Ugibanj je konec ...

Govorice, da bo Petar Grašo že drugič očka vse bolj glasne, pa je res kaj na tem? "Ne pričakujem. Enostavno mi sploh ni všeč, ko se kaj takega napiše in ne maram odgovarjati ali komentirati, ker potem vsi to poprimejo, jaz pa samo molčim in pustim, da gre mimo. Ne vem več, mislim, da si ljudje samo izmišljujejo, kaj bi lahko danes napisali, da bi bilo zanimivo," je za InMagazin povedala njegova soproga, glasbenica Hana Huljić.

S Petrom sta se poročila februarja 2022, julija istega leta pa se jima je rodila hčerka Alba. Javnost je Albin smeh lahko slišala v Hanini novi uspavanki 'Gugu Gaga', ki je na YouTubu zbrala že več kot 250.000 ogledov. "Glede na to, da sem bila sama prisiljena uspavati dojenčka, ki je težko zaspal in sem na internetu našla razne uspavanke, sem se na koncu preprosto odločila, da bom zapela nekaj svojega in sem si tako izmislila uspavanko. Ta uspavanka je res delovala, zato sem se odločila, da jo delim z drugimi starši in jo posnela," je povedala Hana, za katero se ji zdi, da se je v vlogi mamice odlično znašla. "Kot vsaka mama si vržena v vodo in ne veš kaj, kako, a na koncu vseeno vse razumeš, kaj in kako. Pri meni je tako kot pri vseh drugih mamicah," je povedala in dodala, da ji pri mali Albi veliko pomaga mama Vjekoslava, pa tudi mož Petar. "Res je dober v vsem. Blagoslovljena sem, da imam ob sebi nekoga, s katerim je vse lažje. Dejansko mu gre bolje kot meni. Veliko bolj je sproščen," je povedala Hana.

Nedavne govorice o nosečnosti svoje hčerke pa je komentiral tudi Albin dedek Tonči Huljić. "Želel bi si več vnukov. Kar se mene tiče, bi bilo to super, ampak nihče okoli mene ni noseč. Vedno pravim, da bi si poleg Albe želel še več vnukov. Zaenkrat ji še ni. Bodo," je povedal z nasmeškom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice