Magazin > VIP
45536 ogledov

Špelca Kleinlercher: "Žal se vedno ne izide tako, kot si želimo"

Špela Kleinlercher Facebook
Kaj danes počne svetlolasa atomična Špelca, ki je nekoč pela in plesala s Špelo Grošelj ter razveseljevala predvsem moški del občinstva?

"Že dve leti sva na jugu Češke, Žiga namreč igra za tamkajšnji klub, jaz pa preko spleta opravljam administrativna dela, tako da imam neko mini službo. Žiga je dosti prost, imava tudi kužka, tako da sva veliko naokoli in se druživa še z enim slovenskim hokejistom, ki je Žigov soigralec. Pogosto imava obiske iz Slovenije, ker to le ni tako daleč. Ni nam dolgčas. Žiga danes z reprezentanco odpotuje na olimpijske igre, jaz pa grem drug teden z družbo tja navijati. Na klubskih tekmah ga redno spremljam, na reprezentančnih pa le v Sloveniji, v tujini še nisem bila, tokrat grem prvič," pravi nekdanja atomična Špelca, ki je že štiri leta poročena s hokejistom Žigo Pavlinom, čeprav se rada pošali, da na začetku njune veze ni vedela niti tega, kaj je to pak.

In v čem je skrivnost srečnega zakona Pavlin? "Junija bo že štiri leta, luštno nama je in res sva veliko skupaj. Marsikdo tega ne bi zdržal. Žiga ima ob osmih trening in je pred dvanajsto že doma. Če nima zvečer tekme, sva nato cel dan skupaj. Ko ga sedaj dva tedna ne bom videla zaradi olimpijskih iger, bo za naju to kar malo šok. Luštno se imava, ne bi znala povedati, če delava kaj drugače kot drugi, očitno sva se le našla," pravi in dodaja, da je velika želja tudi širitev družine: "Želja je, ampak vedno rečeva, ko bo bog dal. Je pa želja po otrocih velika, samo … Čakamo, kaj naj drugega rečem. Na žalost se ne izide vedno tako, kot si želimo."

Kljub temu da Špelca ambicij po pevski karieri nima več, pa še vedno z veseljem spremlja svoje kolege iz nekdaj priljubljene skupine Atomik Harmonik. "Pogrešam druženje, saj smo se z Atomiki res razumeli in se imeli luštno. Življenje pač pelje v drugo smer in glede na to, da sedaj živim v tujini, tega ne bi mogla početi. Edino, če bi bila v Sloveniji in ne bi živela z možem. Še vedno pa spremljam njihove kariere, Špelo sem gledala v Loserju in res mi je žal, da ne bo več vodila. Že po prvi oddaji sem ji poslala sms, da mi je zelo všeč njena sproščenost in to, da je res taka kot je. To me je šokiralo in se čudim, a verjamem, da bo našla kaj drugega, ker je res dobra voditeljica," še dodaja.  

Špela Grošelj Špela Kleinlercher | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 3
  • 4krogci 16:24 07.februar 2018.

    “V tujini se nisem bila, tolkrat grem prvic” caki mal baje si iz slo, zivic na ceskem inpravis da se nisi bla v tujini??