Magazin > VIP
4528 ogledov

Srbskega pevca v bolnišnici obiskal vrač, to je naredil

darko lazić Facebook
Srbski Alo piše, da je v bolnišnici, kjer se zdravi srbski pevec Darko Lazić, prišlo do preplaha zaradi vrača.

Zdravstveno stanje Darka Lazića se počasi izboljšuje, poroča Alo, ki citira neimenovani vir. Mladi zvezdnik je imel več dni povišano telesno temperaturo, ki pa je v zadnjih dveh dneh izginila. “Pljuča so v redu in on je vedno bolj vesele volje. Komaj čaka, da zapusti oddelek za intenzivno nego.” Darka vsak dan obišče fizioterapevt. Zdravniki so ga pred malo več kot dvema tednoma operirali na kolku, na noge pa se pevec ni postavil že od svoje nesreče konec oktobra.

Omenjeni medij sicer poroča tudi, da je zvezdnika obiskal vrač iz Požarevca, ki se je bolnišničnemu osebju predstavil kot Darkov stric, sicer ne bi smel do njega. Lazića namreč lahko obiskujejo le družinski člani. Vrač Puja naj bi ga sicer obiskal že 31. oktobra. 

Kot pravi vir, je s sabo prinesel blagoslovljeno vodo, s katero ga je umil. “Več ni hotel povedati. Rekel je le še, da je Darko v redu in da bo vse v redu.”
 

Komentarjev 3
 • Žurnalček 23:53 30.november 2018.

  Srbende , ebite se vi , tale novinar in ta cigo ! Žurnal , da vas ni sram , velićat narkomana i kriminalca in to dve države stran od te ciganije !

 • Avatar Rimberliska
  Rimberliska 22:49 29.november 2018.

  Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

 • iliana 14:58 29.november 2018.

  Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite ===============>>>>>> www.WebJob33.Com