Magazin > VIP
72380 ogledov

Sta voditelja Jure Godler in Valentina Plaskan par?

Valentina Plaskan Instagram
Nekoč sodelavca, danes morda kaj več?

Govorice so se začele, ko je novinarka, voditeljica, urednica in pesnica Valentina Plaskan ob smrti Saša Hribarja objavila čustven zapis ter dodala fotografijo, na kateri je tudi voditelj Jure Godler. Fotografije je utrinek, ujet na poroki skupnega prijatelja, in pozornemu očesu ne uide, da je imel Jure takrat naprsni robček v barvi Valentinine obleke. Voditeljica je glede svojega ljubezenskega življenja zelo skrivnostna, pred leti je za Žurnal24 povedala le, da bo kaj več razkrila šele, ko se bo poročila.

Na vprašanje, ali je v zvezi z nekdanjim kolegom, s katerim sta pred njenim prestopom na RTVS skupaj delala na Planet TV, morda res romantično povezana, pa je voditeljica prasnila v smeh. "Ne, sva le prijatelja in nekdanja sodelavca," je v smehu povedala Plaskan.

O zasebnem življenju pove le to, da jo doma zaposlujeta kar dva štirinožna prijatelja, sicer pa je voditeljica ženska številnih talentov. Nedavno je izdala pesniško zbirko Stene srca, ljubitelji filmov je zagotovo niso pozabili po vlogi Brede v celovečercu Anina provizija. Valentina je tudi imitatorka in je del legendarnega satiričnega programa Radio Ga Ga, katerega je ustvarjal in vodil pokojni Hribar. Malo manj znano pa je, da je nekoč pela v naši najbolj znani ženski metal zasedbi HellCats.

Komentarjev 14
  • Avatar Zoran
    StarMačk 18:39 26.september 2023.

    Slovenske novice poročajo, da je danes Valentina Plaskan sredi Ljubljane doživela zdravstveni kolaps, ter bila pripeljana na zdravljenje v UKC!? Glede na aktualno dogajanje na RTV to ne čudi, je pa očitno, da novo vodstvo RTV, predvsem zaradi nepričakovane smrti ...prikaži več Saša Hribarja, vsaj pri Valentini in Nejcu Krevsu ni moglo izbrati manj primernega trenutka za zamenjavo! S tem vodstvo javno kaže tudi nespoštovanje do veličine Hribarja, pa čeprav so jih bila ob slovesu polna usta hvale in obžalovanja!

  • Avatar Leon
    Leon 18:23 26.september 2023.

    Danes so Plaskančko peljali na urgenco zaradi stresa. Rebernikova pa je zaradi stresa samo podaljšala bolniško .

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:52 26.september 2023.

    Okoli nje POzvek leta!

Sorodne novice