Magazin > VIP
1496 ogledov

Ste vedeli, kdo je sestra naše slavne kuharice?

Ana Roš, Chef’s Table Chef’s Table/Netflix
Ana Roš, ki jo je revija The World's 50 Best Restaurants nedavno razglasila za najboljšo kuharsko mojstrico na svetu, je starejša sestra poptevejeve novinarke Maje Roš Kanellopulos.

maja roš | Avtor: mediaspeed mediaspeed
Na sestro, ki jo je revija opisala kot "naključna chefinjo, ki je postavila slovensko kuhinjo na zemljevid", je Maja upravičeno zelo ponosna. "Ana je predvsem izjemna ženska - ambiciozna, močna, drzna in pametna. Vedno je bila tudi precej samosvoja. Izstopala je s svojo samozavestjo in nekonformističnostjo. In z vsem tem, predvsem pa znanjem, ki ga je pridobila od staršev, številnih potovanj in študija diplomacije v Italiji, bi uspela v čemerkoli,“ je uspešno kuharico za naš portal opisala Maja in dodala, da so bili na Ano domači ponosni že od nekdaj, čeprav jih je njena odločitev, da se posveti kuhinji, sprva presenetila. "Sprva sta bila starša razočarana, da bo zaradi ljubezni do Valterja (Anin mož Valter Kramar, s katerim vodita Hišo Franko, op. avt.)  "končala v kuhinji". Kot vidite, je končala na piedestalu, z intervjuji v vseh svetovnih medijih, z vabili z vsega sveta, in srčno upam, da bo to veliko odmevnost zdaj izkoristila z veliko žlico. Da jo bo vsa Soška dolina in tudi Slovenija."


Ano sedaj čaka pot po celem svetu. "Mama je v soboto, to je bilo pred razglasitvijo, skuhala dobro družinsko kosilo, ker zdaj je ni in ne bo domov celo večnost: Alta Badia,  London, Šri Lanka, Avstralija ... Ne utegnem več slediti njenemu razburljivemu življenju, ki ji ga kar malo zavidam,“ je še dodala uspešna novinarka.

Komentarjev 4
  • Majazmaja 11:16 31.januar 2017.

    Ja. Ampak (baje?) ni šla v k. zaradi nje, pač pa je ženo že veliko prej srečala pamet in ga je pustila.

  • porko2 20:03 30.januar 2017.

    Kaj to koga briga? Kdo pa jo pozna? Da bi bila vsak lepa.

  • 4krogci 18:54 30.januar 2017.

    A se ni njena sestra vlacla z unim nasim pokojnim alpinistom, da sla njegova familija v k?