Magazin > VIP
89598 ogledov

Štern razkril število žensk, v zvezi tudi s partnerkami znanih Slovencev!

Artur Štern joonglaa
Nikoli ni skrival, s kom vse je bil v zvezi ...

Artur Štern danes živi umirjeno ljubezensko življenje, že 12 let je namreč srečen s svojo Mijo, a nekoč je bil veliko bolj nemirne narave. Za Žurnal24 je priznal, da je bil v življenju kar 11 resnih zvez, s petimi ženskami pa je stopil tudi v zakon, čeprav neuradno.
Nedavno pa je razkril zabavno informacijo. Tako kot mnogi tudi sam spremlja serijo Skrito v raju, kjer sta se v enem izmed kadrov pojavila igralca Jaša Jamnik in Valter Dragan. Štern je na družbenih omrežjih ob posnetku tega prizora razkril, da je hodil tako z Jamnikovo bivšo partnerko kot z Valterjevo. 

"Jaša, s katerim se osebno sicer ne poznava, je bil v zvezi z zelo pametno gospo, prevajalko in urednico, ko sta končala, pa sem zvezo z njo začel jaz. To je bilo okoli leta 1994, v zvezi pa sva bila tri leta, dokler nisem spoznal Valterjeve bivše partnerke, se z njo zapletel in končal zvezo s prevajalko. Z Valterjevo bivšo sva bila nato tudi tri leta par, končala sva poleti leta 2000," je Štern razkril za Žurnal24.

Artur Štern | Avtor: Facebook Facebook

A Artur ni bil v zvezi le z bivšimi partnerkami znani Slovencev, pač pa tudi z nekaterimi znanimi Slovenkami. Informacijska pooblaščenka in nekdanja generalna sekretarka Državnega zbora, pravnica Mojca Prelesnik naj bi bila v devetdesetih dekle Arturja Šterna, ki pravi, da je prav Mojca ljubezen njegovega življenja. "Skupaj sva bila od leta 1991 do 1994. Res je bilo lepo, ona je še vedno ljubezen mojega življenja," se Artur po skoraj treh desetletjih spominja lepe pravnice, danes informacijske pooblaščenke, kot je razkril aprila 2021. Medtem ko je pooblaščenka glede svoje preteklosti veliko bolj zadržana. Ta informacija jo je sicer nasmejala, a je leta 2021 za Žurnal24 povedala, da zasebnih starih stvari ne bo komentirala.  

Po šestih zvezah se je Štern nato odločil še za pet neuradnih zakonskih zvez. Med bolj znanimi je bil zakon s porneso La Toyo, s katero sta se spoznala v resničnostnem šovu Kmetija slavnih. "Važno je, da imam na vse te osebe predvsem lepe spomine," dodaja Artur. Dolgoletno srečo pa je našel s Štajersko podjetnico Mijo, s katero sicer ne živita skupaj, a sta par že 12 let. 

Artur Štern | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 15
  • Avatar lopov
    lopov 09:03 24.maj 2024.

    BIL V ZVEZI.... 24ur na dan nasekan totalka kaj bi le videla na njem... sexat ne more... smrdeč zadah da se poljublja z njim... al ji je všeč nakladanje... ker je isto NEURAVNOVEŠENa

  • Štrikzajla 08:18 24.maj 2024.

    Dragi, a sem fejst ali sem grda? Oboje ljubica, oboje.

  • metod7 20:59 23.maj 2024.

    Arthur, mi pravi dedci o ženskah, ki smo jih "osrečili", ne govorimo. Za tebe ne vem, a mi ostali se ponašamo s kar uporabnimi "peclji"...

Sorodne novice