Magazin > VIP
41620 ogledov

S tem se ukvarja partnerka Arturja Šterna in pri tem je zelo uspešna!

Artur Štern Osebni arhiv
Znano je, da je uspešna podjetnica, a malokdo ve, s čim se ukvarja ...

Artur Štern je že skoraj petnajst let srečen v objemu partnerke Mije, s katero sta se kar trikrat neuradno poročila. Čeprav ne živita skupaj, ogromno časa skupaj preživita v hrvaški Istri, kjer Mija najema apartma ob morju. Marsikdo pa ne ve, da je Mija zelo uspešna Štajerska podjetnica, ki se ukvarja s proizvodnjo kartonske embalaže za pico. 

Uspešen posel je tako rekoč ustvarila iz nič. Njen prvi posel je bil tiskarna, v delo pa je takrat vključila tudi starše in jim s trem omogočila bolj lagodno življenje. Kasneje so se v njem kraju tiskarne začele množiti, zato je poiskala novo dejavnost. Tako se skupaj s sinom in nekaj zaposlenimi že več kot desetletje ukvarja s proizvodnjo kartonske embalaže za pice. Artur o svoji družici pove, da pošteno gara, ker pa je njeno delo kampanjsko, si večkrat tudi med letom lahko privoščita morski oddih v Lovranu. Pogosto pa Mija Arturja obišče tudi na njegovem posestvu na Krasu, ki je znan po dobrih zabavah.

Lansko leto sta tako organizirala celo poroko, na kateri sta se poročila njuna alter ega Jecek in Ato. Artur je za Žurnal24 septembra povedal, da je svatba uspela, celo tako zelo, da zabave ni želel prekiniti z obredom, zato v šali pove, da je bila to njegova peta poroka in pol. Mija je blestela v redečem, imela pa sta tudi nekaj zvezdniških gostov, med njimi Martina Strela in Francija Keka. 

Komentarjev 10
  • Nevica 20:11 01.marec 2024.

    Gospa je zelo podobna Rossy de Palma....znameniti Amoldovarjevi igralki.

  • Pierre 14:01 01.marec 2024.

    Značilen parazitski odnos pijanca - baba gara, on pije...

  • Majazmaja 13:06 01.marec 2024.

    Škoda dr. Šterna ... Toliko je obetal, bil je eden najbolj priljubljenih profesorjev, lahko bi bil eden vodilnih genetikov, pa ga je alko premagal.

Sorodne novice