Magazin > VIP
52587 ogledov

Pri Arturju Šternu žur že od petka, to je razlog

Artur Štern joonglaa
Zabavo na posestvu Arturja Šterna so začeli v petek, trajala pa je vse do torka.

Artur Štern je obudil legendarne žure, ki jih je v preteklosti že organiziral na svojem posestvu na Vrabčah. Poleti je za prijatelje priredil namišljeno, a čisto pravo poroko, s svojo Mijo je dolgoletno zvezo namreč proslavil tako, da sta se poročila njuna alter ega.

Štern je takrat za Žurnal24 povedal, da je svatba uspela, celo tako zelo, da zabave ni želel prekiniti z obredom, zato v šali pravi, da je bila to njegova peta poroka in pol. Mija je blestela v redečem, imela pa sta tudi nekaj zvezdniških gostov, med njimi Martina Strela in Francija Keka. Fotografije s poroke si lahko ogledate TUKAJ. 

Ta konec tedna pa je ponovno organiziral nepozabno zabavo, ki je trajala kar pet dni. Začelo se je z obiskom Martina Strela v petek popoldan, a ko se je v nedeljo po pestrem koncu tedna odpravljal spat, so na vrata potrkali novi gosti in zabava se je nadaljevala vse do torka. "Lepo se imamo, pečemo kostanj, imamo živo muziko, Aleš nam igra na kitaro, pogovarjamo se, naredili pa smo tudi nekaj izletov po Krasu. Žur se je podaljšal v pestre in lepe počitnice, v torek nas je ostalo še pet in še nismo končali," je razkril Artur, ki bo verjetno potreboval kar nekaj časa, da si bo opomogel od večdnevnega žura. 

Komentarjev 7
  • Pepi 15:26 25.oktober 2023.

    mene pa nekaj zanima ,če mi zna kdo pojasnit,od česa ta in njemu podobni klovni živijo????

  • Grof 15:15 25.oktober 2023.

    Na naslednji žurki bosta prisotna tudi Borut Sajovic in Mojca Šetinc, vabilo je na poti

  • janez156 08:38 25.oktober 2023.

    slovenski židovski paraziti.....degenerirani do konca....čisto nasprotje klenega slovenskega človeka...

Sorodne novice