Magazin > VIP
58538 ogledov

Vila nekdanjih zakoncev Cvikl pripadala družini tega razvpitega Slovenca!

Jerca Legan, Milan Cvikl Saša Despot Ko je bil zakon še srečen.
Prestižno vilo, ki je ob ločitvi postala velik "kamen spotike", sta nekdanja zakonca Cvikl kupila od očeta Arturja Šterna.

Nedavno smo zasledili, da je Vila Jera pod Ljubljanskim gradom, ki je ob ločitvi postala največji predmet delitve premoženja med nekdanjima zakoncema Cvikl, zgradila babica enega najbolj razvpitih znanih Slovencev, Arturja Šterna. To nam je potrdila tudi Jerca Legan, ki je vilo po prevzemu pred leti uredila tako, da je bil nekdanji lastnik dobesedno ganjen.

Jerca je za Žurnal24 povedala, da je vilo, preden sta jo kupila z nekdanjim soprogom, po svoji mami in očetu, skupaj z bratom, podedoval Anatol Štern, oče Arturja Šterna. Jerca je imela v hiši dolgo časa obešen portret Arturjeve babice Cite, hišo pa je opremila tako, da je bil Anatol v solzah, ko je prišel na obisk. "Povedal mi je, da imam klavir na istem mestu kot ga je imela njegova mama in da bi ji bilo zelo všeč, kako sem zasnovala podobo vile in poskrbela za okolico,"  je za Žurnal24 povedala Jerca in dodala: "Anatolova soproga, torej Arturjeva mama je ob prodaji vile rekla, da bo 'ta ženska gotovo nekaj lepega naredila iz nje', saj je bil v igri še nek ruski kupec. No, res sem hišo takrat prenavljala 2 leti in pol ter z majhnima otrokoma sama živela v mansardi, torej dobesedno na gradbišču, medtem ko je bil bivši soprog v Luksemburgu."

Kljub temu da vila nosi njeno ime, Vila Jera, pa Jerca s sinovoma v njej ne živi in zaradi delitve premoženja z bivšim soprogom verjetno nikoli več ne bo. Pravi, da je v njej preveč bolečih spominov in tudi vrednost je prevelika, da bi se kdaj vrnili, zato jo bodo najverjetneje prodali. 

Kje Artur živi danes, pa preverite TUKAJ, saj je precej ekstravagantno!

dezurni@styria-media.si

Artur Štern | Avtor: joonglaa joonglaa

Komentarjev 8
  • Avatar Leon
    Leon 10:57 29.avgust 2023.

    Ob vseh barabijah Cvikla je imenovan za viceguvernerja bank

  • Grof 16:55 28.avgust 2023.

    Zvikl, Zvikl, Cvikl, ksiht ima kot največji nastavljalec anusa, si pa največji prasec, kuractrajbar, fukfehtr, …

  • Avatar Zala
    Zala 16:36 28.avgust 2023.

    Jerca, koga farbate? Ne enkrat, dvakrat ste dovolila, da vas je oplodil. Pa tak niče je bil. Pljuvate v lastno skledo.

Sorodne novice