Slovenija
45487 ogledov

Milan M. Cvikl: To je maščevanje bivše žene Jerce Legan Cvikl

Jerca Legan, Milan Cvikl Saša Despot Ko je bil zakon še srečen.
Milan M. Cvikl naj bi bil po naših neuradnih informacijah kazensko ovaden zaradi nasilja v družini, ki jo je ustvaril z Jerco Legan.

Razšla sta se lani pred poletjem, ločitveni postopek pa še vedno poteka. Ker premoženje še ni razdeljeno, po naših informacijah še vedno živijo pod isto streho. Jerca Legan je dejala, da zadeve ne komentira, je pa o mučnem obdobju v svojem zakonu odkrito spregovorila pred časom.

Milan M. Cvikl se je na naše poročanje odzval s pisno izjavo, ki jo v celoti povzemamo:

"Uvodoma poudarjam, da ne do skupnih otrok in ne do soproge Jerce Legan Cvikl nisem bil nikoli ne psihično in ne fizično nasilen. O tem je že odločilo sodišče, ki je v celoti zavrnilo tovrstne predloge in navedbe Jerce Legan Cvikl. Zoper mene prav tako ne teče noben kazenski postopek.

Tovrstna objava v vašem mediju je zato zavajajoča in služi zgolj plasiranju neresnic z namenom moje osebne in poklicne diskreditacije, ki jo že dalj časa zasleduje Jerca Legan Cvikl. To je razvidno iz vseh do sedaj objavljenih člankov, ki se nanašajo moje zasebno življenje.

Poleg tega pa vam lahko vsak pravnik pove, da ovadba ne predstavlja začetka kazenskega postopka. Po mojih informacijah je bil del kazenskih ovadb, ki jih je podala zoper mene Jerca Legan Cvikl, sicer že zavrženih. Enako velja glede anonimnega pisma, da je njegov pisec neverodostojen in se zaveda neutemeljenosti in neresničnosti zapisanih navedb.

Hkrati poudarjam, da sem zoper Jerco Legan Cvikl, ki mi namerno škoduje, že sprožil ustrezne kazenske postopke, še naprej pa se bom boril za največjo korist svojih mladoletnih sinov, ki žal postajajo vedno večje žrtve maščevanja in ločitvene zdrahe, ki jo tudi s pomočjo medijev ustvarja Jerca Legan Cvikl."

Milan Martin Cvikl je nekdanji minister, generalni sekretar Pahorjeve vlade, poslanec in član evropskega računskega sodišča, zdaj pa je viceguverner Banke Slovenije.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 16
  • ivan088 18:47 18.marec 2023.

    Tale osebk Cvikl pa res ogabno maltretira Slovence s svojo nezrelostjo!

  • janez_vindon 09:12 17.marec 2023.

    Tolk skup pašeta, da se tega niti ne zavedata. Res škoda.

  • Plavi-mil 09:04 17.marec 2023.

    Saj je vedla, kaj je pobrala, menda je tudi prejšnjo ženo maltretiral, vsaj pisalo se je tako.