Magazin > VIP
106803 ogledov

Nevesta v rdečem: Imamo fotografije z nedavne poroke Arturja Šterna!

Artur Štern
1/3
Osebni arhiv
Artur Štern je priredil svatbo, ki jo je napovedoval zadnja pol leta. To je bila njega peta in pol poroka, pravi.

Februarja je Artur Štern povedal, da je po skoraj 12 letih skrajni čas za novo poroko. Takrat je napovedal datum nove poroke, ki se je zgodila julija letos. "Ohcet bo, ni nujno, da moja, verjetno pa bo moja, saj je že čas za kakšno tako stvar, ker se že skoraj 12 let nisem poročil," je za Žurnal24 februarja povedal Štern, ki je glede neveste zelo skrivnosten, imena ni povedal niti spomladi, ko smo ga obiskali na njegovem pravljičnem posestvu na Krasu.

Junija pa je le razkril, kdo bo nevesta in tudi ženin. "Poročila se bosta Jecek in Ato, risana junaka oziroma alter ega Arturja in Mije," je razkril Artur, ki je priredil še eno izmed vrhunskih zabav, po katerih slovi njegovo posestvo na Vrabčah. Mija je njegova dolgoletna partnerica in žena, s katero sta par sicer že skoraj 15 let in ker je velik ljubitelj stripov, ustvarja jih tudi sam, ni nič čudnega, da bo tokratna poroka obarvana v tem stilu. Znamko Jecek in Ato pa si želi tudi patentirati in tržiti oziroma se bo s tem ukvarjala Mija, ki se čez pol leta odpravlja v pokoj.

Artur je za Žurnal24 povedal, da je svatba uspela, celo tako zelo, da zabave ni želel prekiniti z obredom, zato v šali pravi, da je bila to njegova peta poroka in pol. Mija je blestela v redečem, imela pa sta tudi nekaj zvezdniških gostov, med njimi Martina Strela in Francija Keka. 

Kljub nekaterim nesoglasjem v preteklosti sta Mija in Artur tokrat še enkrat zapečatila dolgoletno ljubezen in poskrbela za promocijo njune nove blagovne znamke. Golobčka sicer čas najraje preživljata na njegovem kraškem posestvu ali v Mijini poletni rezidenci pri Novem Gradu. 
 

Komentarjev 12
  • janez156 08:36 25.oktober 2023.

    slovenski židovski paraziti....degenerirani do konca....

  • T_rex 18:28 04.september 2023.

    ''Neumnost'' na žalost res ne pozna meja [nima omejitve], za veliko razliko od pameti/inteligence, ki pa ima vedno nek "limit".

  • Avatar pantani
    pantani 06:34 04.september 2023.

    "To je bila njega peta in pol poroka, pravi", WTF,kakšno skorupcalo od članka,lektorja pa še od blizu niste videli!!!

Sorodne novice