Magazin > VIP
275 ogledov

Swayzejeva nečakinja se je spravila nad njegovo vdovo

Patrick Swayze se je kljub bolezni odločil, da se vrne pred filmsko kamere. Čest Žurnal24 main
Danielle Swayze začela peticijo, s katero poskuša ustaviti licitacijo spominkov njenega pokojnega strica, igralca Patricka Swayzeja.

Kot smo poročali, namerava vdova zvezdnika Patricka Swayzeja prodati več stvari, ki jih je podedovala od pokojnega moža. Tega zvezdnikova družina ne odobrava, a so o načrtovani licitacijo do tega trenutka molčali. Sedaj pa se je oglasila igralčeva nečakinja Danielle, ki s peticijo poskuša ustaviti teto Liso Niemi.

"Lisa Niemi je zbrala vse, kar je Patricku veliko pomenilo. Stvari bo raje prodala največjemu ponudniku, kot da bi jih vrnila pravim lastnikom – edinim ljudem, ki bi te predmete zares cenili, NJEGOVI DRUŽINI,“ je zapisala mladenka in dodala: "Prosim, pomagajte mi ustaviti Liso, preden se znebi spominkov, ki jih nima pravice prodati. SPOMINI NIMAJO CENE. Moj oče, Don, in stric Sean si zaslužita te predmete. Pomagajte Lisi najti srce, ki ga je nekoč imela.“

Na svojem Facebook profilu pa je Danielle Liso označila za "psico". "Če ne bi bilo moje družine, ne bi imela nič,“ je še poudarila.

Niemi namerava konec tega meseca med drugim prodati motor, ki ga je Patrick menda obljubil bratu, in jakno iz filma umazani ples. Swayze je v starosti 58. let umrl 2009. Zanj je bil usoden rak na trebušni slinavki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.