Magazin > VIP
31009 ogledov

Tako božansko sestro ima igralka Tjaša Železnik

Tjaša Železnik Anže Petkovšek
Uau, se vidi, da sta iz istega gnezda!

Naša igralka Tjaša Železnik (45) je te dni na Instagramu objavila številne fotografije svoje prelepe štiri leta mlajše sestre Tanje. "Redko se vidimo, zato pa je taka evforija glede fotografij, ker je prišla za zelo kratek čas. Zelo dobro se razumeva, a se žal premalo vidiva. Tanja se je že zelo mlada preselila v New York, saj je med izmenjavo na Dunaju spoznala Američana. Ko so še živeli v New Yorku, smo se pogosto obiskovali in velik del poletja preživeli skupaj, sedaj pa že nekaj časa živijo v Toronu. Imava tudi podobno stare otroke, 7, 6 in 4 leta, tako da smo res veseli, ko se vidimo, žal pa ta čas prehitro mine," je o svoji štiri leta mlajši sestri povedala Tjaša. 

Igralka je tako letos le delček poletja preživela s svojo drago sestro, preostanek pa ga bo s svojo sedemletno hčerko. Na vprašanje, ali ji srce greje tudi kakšen simpatični izbranec, pa je odgovorila: "Nisem ravno srečno samska, sicer mi nič ne manjka, vendar, kdo pa si ne želi imeti nekoga ob sebi?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family 🤩 #havingagoodtime

A post shared by tjaša železnik (@tjasanatalija) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sis 💕#atlast #familyties #sunnysideoflife #goodtimes #goodfood

A post shared by tjaša železnik (@tjasanatalija) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕 #sundayfunday #homesweethome @tanjazeleznik

A post shared by tjaša železnik (@tjasanatalija) on

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 4
  • limonada 18:35 07.oktober 2022.

    A se ta "božanska" sestra še ni pridružila možu v kehi? Verjetno bo zdaj bolj težko kupovati toliko peroksida

  • Snežinko 12:21 23.julij 2019.

    Ne vem, zakaj se že na daleč vidi, da je avtor nekega članka A.H.F...neresnični naslovi, pretiravanje, zavajanje... Resnici na ljubo grem njene članke brat izključno zato, da skoraj počim od smeha ob branju in me malce razvedri. Kar se članka ...prikaži veča tiče: Tjaša je lušna punca. Ampak niti senca božanskosti. In ko se že omenja sestro je Tjaša še vedno bolj simpatična kot sestra.

  • Janez_53 09:26 23.julij 2019.

    Ana H. Fetih, vi razumete pomen besede "božanski"? Nič ne kaže na to.

Sorodne novice