Oglaševanje
391 ogledov

Zvezdnice s pomlajeno kožo brez inekcij in botoksa?

vesna jankovič Žurnal24 main
Kaj uporabljajo Tjaša Železnik, Vesna Jankovič, Jasna Kuljaj, Anika Horvat in Andreja Brozovič za gladko in sijočo kožo brez gubic?

Vsakič, ko vidimo Tjašo Železnik, se navdušimo nad njenim mladostnim videzom in napeto kožo. V zadnjem času tudi Vesno Jankovič, Jasno Kuljaj, Aniko Horvat in Andrejo Brozovič navdušujejo s popolnoma gladko in sijočo kožo brez gubic.

Lux – Factor 4D Hyaluron kremo proti gubam lahko prav zadj dobite po promocijsko znižani ceni z več kot 50% popustom, samo na http://lux-factor.com.

Zanimalo nas je, kaj uporabljajo za čudovito negovano in zglajeno kožo. Zvezdnice so nam priznale, da je njihova skrivnost LUX – FACTOR 4D HYALURON KREMA PROTI GUBICAM, ki jo redno uporabljajo zadnje tedne. Veliko smo že slišali o tej »čudežni« kremi s hialuronom, ampak tokrat smo prvič videli dramatične rezultate, ki so nas osupnili.

Kako deluje krema, da je tako učinkovita?

Lux – Factor krema proti gubam vsebuje hialuronsko kislino, ki je pomembna sestavina kožnega tkiva. Kožo ohranja elastično in prožno, saj pomaga pri procesih nastajanja kolagena in elastina v koži.

Vendar to ni vse.

Hialuronska kislina ima neverjetno sposobnost zadrževanja vode v kožnem tkivu. En sam delec hialuronske kisline lahko nase veže tudi do 1000-kratno maso vode! To pomeni, da je zaradi hialuronske kisline naša koža navlažena in napeta.

S staranjem in škodljivimi zunanjimi vplivi pa vsebnost hialuronske kisline začne strmo upadati, kar pomeni, da naša koža izgublja svoj sijaj in postaja vedno bolj uvela. Takrat se začnejo na obrazu kazati gube in koža postane povešena.

K sreči lahko sedaj na naraven način obnovite zaloge hialuronske kisline in ustavite nadaljnje staranje kože.

Intenzivna pomlajevalna krema z botox učinkom

Znanstveniki so z dolgoletnim razvijanjem patentitane LUX – FACTOR 4D ANTI-WRINKLE FORMULEuspeli razviti kremo, ki koži povrne dragocene količine hialuronske kisline. Z učinkovitejšim biotskim delovanjem 4D HYALURON krema proti gubicam spodbuja kožo, da uspešneje absorbira hialuron v globlje plasti kože in tako od znotraj zapolni gube.

Tako Lux – Factorjeva formula proti gubam s 100% naravnim hialuronom evropskega porekla zagotavlja dolgotrajno navlaženo kožo in mlajši videz obraza. Koža je po uporabi vidno pomlajena in bolj sijočega videza.

Zakaj Tjaša Železnik, VESNA JANKOVIČ, JASNA KULJAJ, ANIKA HORVAT in  ANDREJA BROZOVIČ prisegajo na Lux – Factor kremo proti gubam in ne na botoks ali injekcije?

Invazivne metode pomlajevanja kože z injekcijami in botoksom izgubljajo na svoji priljubljenosti, saj jih spremlja visoko tveganje, da poseg ne bo prinesel optimalnega rezultata. V medijih lahko vsakodnevno opazujemo spodletele poskuse zvezdnic, da si z operacijami ali botoksom povrnejo mladosten videz. Rezultati so pogosto bizarni in zastrašujoči.

Veliko varnejša in boljša alternativa je preverjeno učinkovita LUX FACTOR 4D HYALURON krema proti gubam, ki na naraven in povsem varen način preko biotskega delovanja na celične stene gladi gube in tako preprečuje nadaljnje staranje kože ter ohranja njen mladosten videz.

LUX FACTOR 4D HYALURON deluje na gube od znotraj in preprečuje nadaljnje staranje kože. Na ta način varno poskrbite za osupljivo boljšo strukturo kože brez nevarnih in trajno škodljivih posledic,  kot če bi se odločili za injekcije ali operativno zategovanje kože.

Toda POZOR pred ponaredki in kremami, ki obljubljajo čudeže, a niso klinično testirane!

Kreme s hialuronsko kislino so postale najodmevnejši lepotni trend. Zato se je na trgu pojavilo veliko izdelkov, ki obljubljajo pomladitev kože in manj gub. Veliko uporabnic pa na žalost čez čas ugotovi, da bi bilo vseeno, če bi kupile navadno kremo.

Veliko ponudnikov zatrjuje, da njihov izdelek deluje, vendar obljub ne podpirajo z dokazi. Niti nimajo ustreznih certifikatov, njihove učinkovine niso klinično testirane in so sumljivega porekla.

K sreči je sedaj na voljo Lux – Factor 4D Hyaluron krema proti gubam, ki ima po besedah mag. farmacije Nine Šurbek Fošnarič vse potrebne certifikate, vsebuje izključno naravne sestavine, je klinično testirana in popolnoma varna za uporabo brez škodljivih stranskih učinkov.

Mag. farmacije nam je priznala: "Tudi sama za nego obraza uporabljam izključno Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron in jo toplo priporočam vsem, ki si želite zdrav in mladosten videz kože!"

Lux – Factor 4D Hyaluron krema proti gubam je bila testirana na 800 ženskah in izkazalo se je, da se je videz izraznih in globokih gub ter drobnih linij ob redni uporabi zmanjšal do 80% v samo 2 tednih. Poročale so tudi, da je njihova koža do 60% bolj navlažena. Tudi uporabnice z najbolj občutljivo kožo niso imele nobenih iritacij ali neprijetnega občutka na koži.

Po enomesečni terapiji z Lux – Factor hialuronsko kremo proti gubam pa uporabnice niso želele uporabljati nobene druge kreme proti gubam!

Osupljivi rezultati Tjaše Železnik po samo 2 tednih!

Tjaša Železnik (igralka)

»Pogosto sem na očeh medijev, zato želim ohraniti svoj mladosten videz. Pri tem prisegam na Lux – Factor 4D Hyaluron kremo. Že po dveh tednih uporabe sem opazila razliko. Koža je bila takoj lepša in bolj gladka. Gubice so postale nekako manj opazne, kot da bi jih krema zapolnila in zgladila. Pa na splošno, moram reči, da je koža bolj sijoča in sveža. Včasih se mi zdi, kot da sem se pomlajšala za nekaj let. 4D kremo s hialuronom vsekakor priporočam vsem ženskam.«

Vesna Jankovič, poslovna ženska, voditeljica in bivša manekenka

 »Narava mojega dela je taka, da pogosto nosim veliko ličil,  zato mi je pomembno, da po napornem dnevu kožo negujem samo z najbolj kvalitetnimi kremami. Krema 4D s hialuronom mi zelo ustreza, ker na prijeten način kožo nahrani in jo naredi bolj čvrsto in napeto. Ljudje so opazili, da imam zelo kvalitetno kozo , da izgledam mlajše, in me vprašali, kaj uporabljam. Z veseljem sem jim priporočila Lux Factor kremo proti gubam.«

Jasna Kuljaj, tv voditeljica

»Imam precej občutljivo kožo, ki hitro odreagira na vsak nov izdelek. Zato sem bila zelo previdna, preden sem začela uporabljati 4D Hyaluron kremo. Nisem vedela, ali mi bo ustrezala. Zdaj vidim, da so bile skrbi povsem odveč, ker nisem opazila nobenih neprijetnih stranskih učinkov ali draženja. Krema zelo nežno neguje kožo in jo celo pomiri. Po dveh tednih sem opazila tudi prve rezultate, da je koža bolj gladka in da imam bolj sijočo polt. Vesela sem, da mi ni potrebno več preizkušati novih krem.«

Anika Horvat, pevka

»Priznam, da sem bila pred uporabo kreme nekoliko skeptična. Nisem ravno verjela, da lahko ena krema zmanjša gubice in pomladi kožo. No, zdaj lahko rečem, da sem se zmotila. 4D Hyaluron me je čisto navdušil, ker sem že po 3 tednih v ogledalu videla, da imam manj gubic. Če tega ne bi sama doživela, bi težko verjela. Koža je bistveno bolj navlažena in voljna.Tako da zdaj ne uporabljam drugih krem za obraz.«

Andreja Brozovič, management, tekstopistka, organizatorka koncertov in žena Wernerja

»Pred časom sem poskusila z uporabo krem proti gubam, ampak me niso prepričale, ker so bile vse pretežke in so obsedele na koži. Zato sem bila v dvomih pred uporabo 4D Hyaluron kreme. Ampak že prvič, ko sem jo nanesla na obraz, sem vedela, da gre za nekaj novega. Krema se čudovito maže in se popolnoma vpije, tako da za seboj pusti samo občutek negovane in navlažene kože. Opazila sem, da so gube manj opazne in da izgledam mlajše.«

Kako poceni do preizkušeno najučinkovitejše kreme proti gubam Lux – Factor?

Prav zdaj dobite Lux – Factor 4D Hyaluron kremo proti gubam po promocijsko znižani ceni z več kot 50% popustom, samo na http://lux-factor.com.