Magazin > VIP
8316 ogledov

Tako je danes videti Anžej Dežan

Anžej Dežan je zapel pesem Šopek maka. Žurnal24 main
Nekateri komentirajo, da ga ne bi prepoznali, drugi pravijo, da so ga takoj ...

"Srečati Anžeja Dežana na Prešernovem trgu – neprecenljivo. Od Bitke talentov, kjer sva tekmovala, mineva 17 let, štelo se je leto 2004. On je zasedel drugo mesto, jaz prvo. Od takrat sva oba sodelovala na Evroviziji, oba živela v Londonu, in srečati se po tolikih letih na starem mestu je bilo lepo. Kakšen pevec je," je Omar Naber zapisal na Instaliram in delil fotografiji z glasbenim kolegom Anžejem Dežanom, s katerim sta 17 let nazaj skupaj stopala na vsak svojo glasbeno pot.

Pri Anžeju je kasneje prevladala ljubezen do mode, ki ga je odpeljala v London in Pariz, kjer je sodeloval tudi z največjimi imeni modne industrije. Oboževalci so bili nad Omarjevo objavo tako zelo navdušeni, da so si zaželeli, da bi "dva zlata glasova" skupaj ustvarila kakšno skladbo. "Dva izjemna vokala, top. Fino bi bilo, če bi v spomin na tole srečanje, skupaj eno lepo pesem ustvarila," se je glasil eden izmed komentarjev. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omar Naber (@o.naber)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice