Magazin > VIP
13237 ogledov

Tako je Meghan streljala proti Kate, še preden je spoznala Harryja

meghan markle, princ harry Profimedia
Lahko bi celo rekli, da se ji je posmehovala.

Meghan Markle je v Netflixovi dokumentarni serji povedala, da ni imela pojma o kraljevi družini, preden je srečala princa Harryja, toda stara objava na njenem nekdanjem blogu, v kateri se zdi, da se je posmehovala Kate Middleton, njeno trditev postavlja na laž.

Pri časopisu Daily Mail, so si ta zapis iz leta 2014, ki ga je objavila na njenem spletnem mestu The Tig, zapomnili. Meghan je takrat pisala o Katini poroki s princem Williamom, ki se je zgodila leta 2011 in se posmehovala ideji, da je družba tako navdušena nad njuno poroko, še posebej dame. Po njihovih besedah, naj bi Meghan takrat zapisala: "Majhne deklice sanjajo o tem, da bi bile princese. Jaz sem bila na primer očarana nad She-Ra, princeso moči." She-Ra je namreč sestra priljubljenega risanega junaka He-Mana iz osemdesetih in je neustrašna bojevniška princesa. "Vsekakor ne govorimo o Pepelki," naj bi še dopisala, a Daily Mail ne poroča, ali naj bi se zadnji stavek nanašal na njo samo ali na princeso Kate. 

Komentarjev 3
  • matermila 11:28 17.februar 2023.

    Nihče ni nedotakljiv,Tudi Urška ne. Jbg.

  • malarin 09:26 17.februar 2023.

    Dunajski operni ples se zgodil včeraj na danes, zurnal 24, kje ste ? ? ? POKAŽITE MALO ENERGIJE ? ? ? Ne pa da prazno slamo mlatite ! ! !

  • timja 09:13 17.februar 2023.

    cipa

Sorodne novice