Magazin > VIP
38699 ogledov

Tako je videti, če vas na domu obišče Robert Golob

Robert Golob Profimedia Robert Golob.
Tako kot vsi se na obisku sezuje tudi premier.

Enega naših najbolj uspešnih voditeljev podkastov, Klemna Selakovića, je premier obiskal na domu. Tokrat je Klemen vlogo zamenjal in se sam znašel v vlogi intervjuvanca.

Svojemu gostu zdravniku Davidu Zupančiču je med drugim razkril, kako je bilo videti, ko ga je na domu obiskal premier dr. Robert Golob.

Slednji je bil pred časom namreč gost v Klemnovem podkastu Aidea in ker ima Klemen studio doma, je, tako kot vsi gosti, tudi premier prišel k njemu na dom. A preden je vstopil, sta Klemnovo stanovanje pregledala dva varnostnika. Ko sta videla, da je vse v redu, pa so vstopili še premier, tretji varnostnik in strokovnjakinja za komuniciranje. Ker je Golob videl, da se Klemen v stanovanju sezuje, je tudi sam, ko je stopil na preprogo, sezul čevlje in intervju opravil bos.

Izkušnja, ki je verjetno ne bi doživel, če ne bi imel podkasta. Razkril pa je tudi, kaj mu ob obisku Goloba ni bilo všeč, in sicer to, da sta bila pri pogovoru časovno omejena. Voditelj enega najbolj priljubljenih podkastov pri nas pravi, da se tega več ne gre.  

Komentarjev 8
  • darefoks 16:59 03.marec 2024.

    mu zlijem na glavo vsrano vodo takoj

  • Ender3 10:45 03.marec 2024.

    Ni šans, da bi na obisk prišel JJ..Rabil bi rdeč tepih...

  • Friderik1950 09:10 03.marec 2024.

    Dober intervju, celo eden boljših zadnjega časa. Veliko odstavkov pa se nanaša na težavnost dela v politiki in na strategije političnih nasprotnikov, ki pa delujejo po znanem izrečenem političnem načelu pokojnega Slivnika, ki je v nekem pogovoru povedal, da je ...prikaži veče edina naloga političnih nasprotnikov narediti drugim slabo. To vedno velja in kdor se poda v politiko pač mora s tem računati.

Sorodne novice