Magazin > VIP
2778 ogledov

Tako je videti, ko vročo Liz Hurley vržejo v čokoladno fontano

Elizabeth Hurley Instagram
Če to niso mokre sanje vseh oboževalcev brhke Britanke!

Čeprav je pred kratkim dopolnila 55 let, Elizabeth Hurley še vedno velja za eno izmed najbolj poželjivih britanskih zvezdnic. Igralka, ki je srce in posteljo nekoč grela večnemu lomilcu ženskih src Hughu Grantu, kasneje pa lovila milijonarje, ima danes poleg zavidljive igralske kariere tudi mega uspešno podjetje s kopalno modo. Najboljši model za svoje kopalke pa je seveda kar sama, saj ima pri 55-ih še vedno postavo, ki ji jo z lahkoto zavidajo celo dvajsetletnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Great Escape 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Elizabeth trenutno snema priljubljeno telenovelo The Royals, kjer je v enem izmed prizorov "padla" v čokoladno fontano. Žal čokolada ni bila prava in Liz je morala prizor večkrat ponoviti, a verjamemo, da bi jo marsikateri oboževalec z veseljem očistil. 

Po stopinjah slavne mame pa gre tudi njen 18-letni sin Damian, ki je v svetu mode že velika zvezda. Pred kratkim je sodeloval celo z vrhunsko manekenko Irino Shayk

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice