Magazin > VIP
4716 ogledov

Tako se znana Slovenka znebi moških, ki se le slinijo okoli nje

Suzana Jakšič Osebni arhiv
Ujame jih v "past".

Naša resničnostna zvezdnica, pisateljica, Playboyevo dekle, voditeljica  in novinarka Suzana Jakšič, ki je nastopila v šovih Big Brother in Kmetija slavnih, velja tudi za eno od najbolj privlačnih Slovenk. Ker je zelo mlada postala babica, so jo mediji celo okronali za najbolj vročo slovensko babico. Vendar Suzana se s svojim seksapilom ne kiti rada. Danes predvsem uživa zasebno življenje, še vedno pa se rada javno oglasi, ko gre za pravice živali, katerih velika ljubiteljica in zagovornica je tudi sama.

A moški njenih oblin še vedno ne morejo pozabiti, kot je znano jo pogosto nadlegujejo tudi po spletu in Suzana ima za take primere učinkovit trik. "Zelo koristno je vsake toliko objaviti dekolte ali nek drug košček golote, ker se vsuje komentarjev slinastih, potrebnih 'moških' na msg, za katere niti ne vem, da jih imam za prijatelje, ker ne poznam imen, ker nikoli ne lajkajo objav o živalcah, rastlinah in ostalih zadev, ker samo čakajo nekaj, kar jih spomni na seks, ki ga sami nimajo. Tako se na hitro rešim takih ubožčkov in jih izbrišem, bljak, adios," je razkrila na Facebooku.

suzana jakšič | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 6
  • wolfenstein 13:05 16.april 2023.

    "...zvezdnica, pisateljica, Playboyevo dekle, voditeljica in novinarka Suzana Jakšič..." Da niste kaj pozabili 😂😂😂

  • Avatar Zoran
    StarMačk 13:04 16.april 2023.

    Se bojim, da gre dejansko a en drug bolj pereč problem in sicer kako se uspešno izogniti njenemu samoreklamiranju na raznih portalih!?

  • Toma 12:52 16.april 2023.

    Če bi vedeli, da slinjenje ne deluje in je bolje baboposlati v 3 krasne…

Sorodne novice