Magazin > VIP
9079 ogledov

Tako srečen je bil 41-letni igralec pred enim letom, sedaj ga ni več …

nick cordero Profimedia
Včeraj bi Nick Cordero praznoval 42. rojstni dan.

V začetku julija je zaradi zapletov, ki so nastali po okužbi s koronavirusom, umrl ameriški igralec Nick Cordero. Dočakal je le 41 let. Za seboj je pustil ženo in sina.

Nick se je za življenje boril več kot tri mesece. Cordero je v bolnišnico prišel 30. marca. Njegovo stanje se je hitro poslabšalo. Zadelo ga je več manjši kapi, zaradi krvnih strdkov so mu morali amputirati nogo, dobil je sepso, za nekaj časa so mu vstavili srčni spodbujevalnik. Dolgo časa je bil priklopljen na respirator in v nezavesti. Njegova pljuča so bila tako poškodovana, da so zdravniki predlagali presaditev pljuč, ki pa je igralec ni dočakal.

Za njim žaluje tudi igralec Zack Braff. Zvezdnika sta si bila zelo blizu. Braff je včeraj, ko bi Cordero praznoval 42. rojstni dan, objavil video, ki je bil posnet lani. "Pred enim letom, na Nickov rojstni dan. Tako srečen je bil. Ravnokar je kupil hišo, se poročil, dobil otroka. Veselil se je prihodnosti. Zelo ga pogrešam. 200.000 mrtvih in število še raste. Kakšen tragičen polom,“ je zapisal ob posnetku.

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 1
  • žurnalWTF 22:01 18.september 2020.

    Žurnal, preimenujte se raje v osmrtnice.com

Sorodne novice