Magazin > VIP
12815 ogledov

Tako velika je že hči Saške Lendero!

Saška Lendero Facebook
Vzgoja naše pevke je vredna vseh pohval in je lahko zgled vsem staršem.

Saška Lendero pevka, voditeljica, skladateljica, partnerka in mama. Prav slednjo vlogo je že od nekdaj jemala z veliko odgovornosti in srčnosti, ves trud pa se ji je bogato poplačal, saj je njena Aria zrasla v desetletno deklico, polno sočutja do narave in soljudi. 

Na Instagramu je pokazala svojo prelepo hči, ki pa pravo bogastvo kaže predvsem s svojo veliko in dobrodušno osebnostjo. "Arija je odrasla v zelo sočutnega človeka, a čeprav se mi zdi to zelo pomembno, mislim, da zna biti to včasih za življenje zelo težko. Vsi ljudje niso taki in Ario brezobzirni ljudje in ljudje, ki ne znajo deliti, vedno znova presenetijo in razžalostijo. Ni navajena tega, da so ljudje tudi drugačni, a svet pač je takšen, kakršen je in sedaj sva z Miho v fazi, ko ji poskušava razložiti, da ji do neprijaznih ljudi ni potrebno biti prijazna. Niso vsi ljudje prijazni in tudi ona bo mogla prilagoditi svoje obnašanje glede na to, kako se ljudje obnašajo do nje. Nima nobenega smisla, da vztraja s prijaznostjo in je nato žalostna, ker ni odziva. Želiva ji sporočiti, naj okoli sebe zbere ljudi, ki podobno razmišljajo in se obnašajo podobno kot ona," pravi Saška.

Lenderova se že od nekdaj poglablja v odnose, zato vzgojo hčerke jemlje zelo odgovorno: "Vzgoja je izziv in jaz mislim, da ta svet vsekakor potrebuje prijazne in sočutne ljudi, dejstvo pa je, da je takim ljudem v življenju dosti težje, saj hitreje opazijo stiske in ta teža zato dostikrat pritisne na njih. A se mi zdi, da je to potrebno. Najlažje je biti slep, še lažje je, če se te te stvari ne dotaknejo, vendar se meni zdi tak svet napačen. V takem svetu ne želim živeti in se mi zdi, da najin otrok tudi ne."

Kljub temu da bo Aria kmalu najstnica, pa je Saška še vedno zelo vključena v njeno vzgojo. "Res gre hitro, a se mi zdi, da otroci od staršev še zelo dolgo rabijo čustveno oporo. Da jih starši znajo vprašati, kako so se v določeni situaciji počutili in da otroci znajo prepoznati svoja čustva, saj ljudje pogosto v sebi čutijo nemir, ne znajo pa prepoznati, kaj pravzaprav čutijo," še dodaja. 

gregor bezenšek Magazin Tako se je razpletla zgodba okoli koncerta za bolnega sina našega glasbenika
Komentarjev 1
  • Lavdan 07:26 26.april 2019.

    Uboga ti, če ne znaš napisati LENDERO.

Sorodne novice