Magazin > VIP
9926 ogledov

Tako vrhunsko je Greta Thunberg odgovorila na Trumpov napad

Greta Thunberg Profimedia
Trump sarkastično o 16-letni aktivistki.

Švedska mladoletna okoljska aktivistka Greta Thunberg je jezna in to je pokazala tudi na podnebnem vrhu Združenih narodov v New Yorku, kjer je imela zelo čustven nagovor. Njene besede so naletele na odobravanje, a tudi kritike. 

Na njen govor se je na Twitterju odzval tudi ameriški predsednik Donald Trump. “Zdi se, da je zelo srečno mlado dekle, ki se veseli svetle in čudovite prihodnosti. Kako lepo je to videti,” je zapisal.

Greta mu ni ostala dolžna. Na Twitterju je spremenila svoj opis, ki se sedaj glasi: “Zelo srečno mlado dekle, ki se veseli svetle in čudovite prihodnosti.”

Več o Gretinem sporočilo svetovnim voditeljem, si lahko preberete TUKAJ.

 

Komentarjev 7
  • Avatar Leon
    Leon 20:03 25.september 2019.

    Vse skupaj je igra prestolov ali političnih stolčkov ! Dekle ima vse napisano na telefonu. Odvzemite ji telefon in bo obnemela .

  • slovenski95 18:51 25.september 2019.

    Če bo Gretica samo pohajkovala po svetu, če ne bo hodila v šolo in če jo bodo starši še naprej prepuščali podnebnim levičarskim skrajnežem, ne bo svetle prihodnosti.

  • sam50 10:45 25.september 2019.

    Škoda je uničiti mladost in življenje tako mlademu bitju,čeprav je precej resnice v njenih udarnih in ihtavih govorih,ampak je jasno,da je pubertetnica le orodje v rokah nekoga,ki mu ni mar za posledice,katere bo v bodočnosti nosila.....