Magazin > VIP
36749 ogledov

Tako živi sestra naše predsednice Nataše Pirc Musar

tanja pirc
1/8
Planet TV
Tanja Pirc Robič z možem živi v Kamniku.

Ta teden je v kuharskem šovu Večerja za 5: Na deželi kuhalnico vrtela tudi sestra naše predsednice Nataše Pirc Musar, Tanja

Tanja je ekipi Planet TV razkrila veliko o svoji zasebnosti. Z možem Alešem sta poročena šele eno leto, poznata pa se že 30 let. Skupaj živita v lepem stanovanju v Kamniku z ogromno teraso, na kateri je Tanja tudi pogostila svoje goste. Več o hobijih, ki si jih delita s soprogom, boste izvedeli tukaj, fotografije stanovanja pa najdete v galeriji. 

V oddaji smo tudi izvedeli, da imata Aleš in Tanja skupaj pet otrok in da se vsi lepo razumejo. "Če ne bi bilo med vsemi nami dobrega odnosa, verjetno tudi midva ne bi dobro funkcionirala. Alešu tudi ogromno pomeni, da se dobro razumemo. Preden me je zaprosil za roko, je šel do mojih otrok. Fanta sta oba zajokala, Pina je malo bolj trdoživa. Ona ni takšnega značaja, a je tudi ona zelo vesela. Smo velika družina. Ko se v zrelih letih poročiš in imaš odrasle otroke, ki ti naredijo dekliščino in fantovščino, potem je to zelo zanimivo," je povedala o svoji družini.

Tanja je sicer svoje goste z jedmi navdušila. Skupaj z Boštjanom sta zasedla prvo mesto.

 

Komentarjev 4
  • Avatar bobnar53
    bobnar53 09:26 14.oktober 2023.

    A je mela na jedilniku za goste nutrije in čivave, prašam za prjatla??

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:35 14.oktober 2023.

    Lepše je navadno življenje,verjemte