Magazin > VIP
7549 ogledov

Takšne preglavice ima znana Slovenka z novo zadnjico

pia filipčič Facebook
Ni ji lahko.

Pred nekaj tedni smo pisali, da je zmagovalka Big Brotherja šla še enkrat pod nož. Pia Filipčič si je dala povečati zadnjico, saj pravi, da je njena prvotna zadnja plat malce premajhna.

Kako okreva? "Počasi se izboljšuje. Najhuje je ponoči, ker moram spati na trebuhu, kar pa ni najbolj udobno," je Pia povedala za Žurnal24 in dodala, da je tega vajena, saj se še spomni, kako je bilo, ko si je operirala prsi: "Tisto najhujše je mimo. Je vzdržno. Mogoče sem pričakovala, da bo huje."

pia filipčič Magazin Pia Filipčič: Dejansko bi me lahko nekdo ubil

Primorka pravi, da okrevanje še vedno poteka in da je vse skupaj še 'zelo sveže'. "Nekih končnih rezultatov še ne morem videti. Poleg tega moram še kakšen mesec nositi steznik zaradi trebuha, kjer so mi pobrali maščobo, ki so jo dali v zadnjico. Zadnjica in boki so še relativno zatečeni in modri."

Pravi, da bo končen rezultat viden šele čez nekaj tednov, da pa se ji zdi, da bo rezultat točno takšen, kot si ga je želela: "Opazi se, da je silhueta drugačna, da je takšna, ki si jo želim imeti."

­­

Komentarjev 9
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:10 03.januar 2018.

    Nej ga/jo en niggerčk z 50cm batino mal prežoka,bo koj dobr/a,pa nobena operacija ji/mu ne bo več prišla na um,ča ga sploh ima?

  • pje 13:13 03.januar 2018.

    On ima binglja torej je fant oz. oseba moškega spola mar ne? Pisca takih člankov na cesto zabrisat pa naj se znova vpiše na nek drug fax.

  • Janez_53 12:21 03.januar 2018.

    Mislim, da je bolj problem v glavi kot v riti! Pa tudi avtor članka bi se moral zamisliti, s čim se ukvarja.