Magazin > VIP
80 ogledov

Takšnega sprejema verjetno tudi Mirela ni pričakovala

Mirela Lapanović Youtube
Vstopila je v hišo. Je bila tudi ona tako razočarana kot njeni oboževalci?

Prišel je dan D za Mirelo Lapanović. Vstopila je namreč v srbski šov Parovi, ki velja za enega najbolj razvratnih na Balkanu. Njeni oboževalci so jo očitno spremljali, saj so se na njeni strani za oboževalce na Facebooku javili in razburili, češ kako slabo so jo sprejeli v vilo.

"Malo sem razočarana. Kakšen sprejem je to? Niti kozarca vode ji niso ponudili, niti kave, ničesar ... Namesto, da se posvetijo novi kandidatki, se ukvarjajo z bioenergijo. Bioenergija kar na tleh!" je zapisala ena od oboževalk, ki je bila nad sprejemom Mirele očitno več kot razočarana. Po pogovoru z Mirelo so jo polegli na tla, na tepih, in tam naredili bioenergetsko terapijo. Zakaj, ni čisto jasno, saj se to sprašujejo tudi njeni oboževalci.

Ko je Mirela vstopila v hišo, ji je vrata odprl ravno Nikola Lakić, nogometaš, s katerim se je zapletla Ksenija Kranjec (ta je šov zapustila prejšnji konec tedna, op. a.). Ta ji je poljubil roko, ko pa se je usedla, je do nje prišel še eden od moških tekmovalcev, jo lepo pozdravil in ji rekel: "Rad bi, da ostaneš z nami." Očitno je Mirela nekaj moških že dobila na svojo stran.

Komentarjev 2
  • patron 10:09 31.marec 2017.

    jokam od smehaaaaahaaaaaha....