Magazin > VIP
19 ogledov

Tamaro Ecclestone izsiljujejo

Tamara Ecclestone Flynet
Neznani moški grozi hčerki šefa Formule 1, da bo javnosti razkril njene umazane skrivnosti, če mu ne izplača večje vsote denarja.

Tamara Ecclestone se je za pomoč obrnila na policijo, zatem ko ji je neznani moški poslal grozilno pismo, da bo izdal določene informacije v zvezi z njo in nekim moškim, če mu ne bo izplačala večje vsote denarja. Šlo naj bi za šestmestno cifro.

Vendar se je družina Ecclestone odločila, da se ne bo vdala izsiljevalčevi zahtevi, saj je, kot trdijo, vse skupaj izmišljotina. "Ni mogla drugače, kot da se je odpravila na policijo. Situacija je postala zapletena in vprašanje časa, kdaj bi prišlo do resnih zapletov,“ je razkril prijatelj hčerke milijarderja Bernieja Ecclestonea. "Policija ni še nikogar prijela, vendar se izsiljevalcu ne obeta nič dobrega. Bernie ima denar in zato je njegova družina popolna tarča izsiljevalcev. Ampak glede na to, da se je Tamara obrnila na policijo, je celotna zadeva dobila novo dimenzijo,“ je še dodal.

Premoženje Tamarinega 82-letnega očeta sicer ocenjujejo na 2,88 milijarde evrov. Svoji najstarejši hčerki je tudi kupil hišo za vrtoglavih skoraj 52 milijonov evrov v najbolj priljubljeni londonski četrti Kensington, ki pa bo za preureditev vile s 55 prostori zapravila še dodatnih več kot 20 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.