Magazin > VIP
10881 ogledov

Tanja Žagar še vedno solzna, ko govori o tem

Tanja Žagar Facebook
Še vedno ji je zelo težko …

Tanja Žagar je pred kratkim izgubila mamo in čeprav o njej govori s solzami v očeh, pravi, da je za marsikaj hvaležna, tudi za to, da je mami še lahko pokazala videospot za pesem Moj roman, ki je nastal med karanteno. "Zelo sem vesela, da sem ta videospot, v katerem se pojavi moja babica in potem še moja mami, uspela pokazati mamici. In ga je še videla. Srečna sem za to. Je treba take srečne stvari iskati v življenju," je Tanja zaupala voditeljici Lei Mederal v oddaji Potep z Leo.

Povedala pa je tudi, da je zelo vesela, da je bila mama letos na njenem velikem koncertu v Hali Tivoli: "Kakšna sreča. Saj pravim, treba je v življenju poiskati te stvari, zaradi katerih si lahko hvaležen, ne samo te stvari, joj, kaj bi še lahko bilo, pa ne bo. Pač, življenje je tako, se tudi konča in nečesa pač ne bo. Ampak to, da sem še oba starša imela v Hali Tivoli, na temu šovu Ples z zvezdami, to sem si tako želela, da bi mami videla. Ne znam povedati, koliko. In oči tudi, jasno, ampak mama je bila bolna. In sta oba prišla, na vozičku smo jo pripeljali. Hvaležna sem zato. Kot sem rekla, ljudje se rodimo, živimo, smo nekaj časa tukaj, enkrat se s tega sveta tudi poslovimo, ampak … biti hvaležen za to, kar si imel."

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice