Magazin > VIP
14161 ogledov

Tega jubileja vroči Uli Furlan nikoli ne bi pripisali

Ula Furlan Instagram
Voditeljica, igralka, model in kolumnistka bo letos praznovala štirideseti rojstni dan.

Oboževalci se strinjajo, da je Ula Furlan še lepša kot kadarkoli prej. To so očitno opazili tudi naročniki, saj ima Ula to poletje polne roke dela z vodenjem prireditev in različnimi oglasnimi projekti, katerih obraz je. Prisotne je odprtih ust pustila na nedavni podelitvi Grazia Beauty Awards, kjer je bila v dolgi črni obleki naravnost fatalna, v kako dobri formi je, pa je v kopalkah pokazala v oglasu za blagovno znamko Indire Ekić. Res ji ne bi pripisali, da bo 13. decembra letos praznovala 40 let, saj je postavna kot dvajsetletnice!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf)

Morda pa k njenemu zapeljivemu videzu pripomore tudi to, da je srečno zaljubljena v hrvaškega igralca Domagoja Jankovića, kot smo že poročali. Domagoj je gledališki, filmski in televizijski igralec, ki je nastopal v serijah Kud puklo da puklo, Crno-bijeli svijet, Prava žena, filmih Broj 55, Narodni heroj Ljuljan Vidić, številnih gledaliških predstavah in je soustanovitelj Kunst Teatra, kot je lansko leto poročal hrvaški Story.  Leta 2022 se je preizkusil tudi v hrvaški različici šova Zvezde pojejo. Tako si z Ulo ne delita le strasti drug do drugega, temveč tudi strast do igre in filma. In ravno on je razlog, da je Ula zadnja leta razpeta med Ljubljano in Zagrebom, ki je že skoraj njen drugi dom. 

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf)

Komentarjev 8
  • dore 17:14 13.julij 2023.

    Realno Miša je bila mlada zelo lepa, to moramo priznat, tudi v svojih jesenskih letih ni slaba za svoja leta, plastične so danes že 20 letnice, Ula pa je lepotica in to še lepša kot je bila mama, je pa ...prikaži več tudi zelo prijazna tudi do ljudi katere ne pozna. Ula imatisto nekaj več

  • Avatar Zoran
    StarMačk 13:39 12.julij 2023.

    Nogce pa kot bi gledal dva zobotrebca zapičena v rit...

  • leonardo 12:52 12.julij 2023.

    Upam, da se je iz materinega šopanja z botoksom kaj naučila in se ne skazila za celo življenje.

Sorodne novice