Magazin > VIP
4941 ogledov

Michelinov chef, DJ: Razkošna rojstnodnevna zabava, polna znanih Slovencev

Answear
1/11
Helena Kermelj
Zabava, ki je bila prava paša za oči in brbončice ...

Answear, vodilna platforma za e-trgovanje z modnimi oblačili, je minuli ponedeljek praznoval izjemen mejnik, in sicer prvo obletnico delovanja v Sloveniji. Ob tej pomembni priložnosti je priredil ekstravagantno rojstnodnevno zabavo v prenovljeni restavraciji AFTR, v samem osrčju Ljubljane. Na nepozabni zabavi so se zbrali številni prepoznavni slovenski obrazi, za kulinarično doživetje je poskrbel Michelinov chef Jorg Zupan, za pravo glasbeno poslastico večera pa priznani didžej Mike Vale.

Praznovanje je potekalo v ekskluzivni urbani restavraciji AFTR, ki slovi po sodobnem ambientu in kulinarični odličnosti. Z živahnim vzdušjem in prijetnim ambientom je praznovanje prvega rojstnega dne platforme Answear postreglo z nepozabnim doživetjem. Kuharski mojster Jorg Zupan, ki je bil v preteklosti nagrajen z Michelinovo zvezdico, je za goste pripravil izjemno kulinarično izkušnjo. Od mamljivih predjedi do slastnih glavnih jedi in dekadentnih sladic - meni je bil dokaz kuharskega mojstrstva chefa Zupana. Vsaka postrežena jed je združevala izvrstne okuse in inovativne tehnike ter je tako ustvarila gastronomske mojstrovine, ki so navduševale brbončice. 

Za energijo je ves večer skrbel DJ Mike Vale, uveljavljeno ime na slovenski glasbeni sceni. DJ Mike Vale je z naelektrenimi ritmi poskrbel, da so se obiskovalci ob melodijah pozibavali čez celoten večer. DJ Mike Vale je z izjemnim občutkom za glasbeni okus množice ustvaril ultimativen izbor pesmi, ki je odlično dopolnjeval slavnostno vzdušje in poskrbel za nepozabno glasbeno doživetje. Na seznamu gostov Answearjevega prvega rojstnega dne ni manjkalo znanih obrazov. Priznane osebnosti, kot so Jasna Vale, Gaja Prestor, Pika Zrim, Robert Roškar, Katarina Benček, Ula Furlan, so počastile dogodek in praznovanju dodale piko na i. Kako so se zabavali, preverite v galeriji ... 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • www 13:12 11.julij 2023.

    noben se ni zabaval, so pa vsi pozirali in drug drugega trepljali po hrbtih, kako da so pomembni. prdec v vetru, nič več. če ne zurnal tega napihoval, ne bi noben vedu za te modele.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 12:45 11.julij 2023.

    "Answear, vodilna platforma za e-trgovanje z modnimi oblačili, je minuli ponedeljek praznoval izjemen mejnik, in sicer prvo obletnico delovanja v Sloveniji." Wou, kako izjemen mejnik!? Kaj šele bo, če jim bo ratalo praznovati drugo obletnico, ha, ha, ha...

Sorodne novice