Magazin > VIP
39674 ogledov

Težki časi za Laro Goršek Kos: Čaka jo nova operacija

Lara Goršek Kos Planet TV
Ko ima hudič mlade …

Našo resničnostno zvezdnico in komentatorko Laro Goršek Kos (Kmetija, Sanjski moški) so že poleti doletele težave z zdravjem. Takrat je uspešno prestala ginekološko operacijo, sedaj pa so se ji žal pojavili novi zdravstveni zapleti. Hude bolečine v rokah in zapestjih jo močno ovirajo pri vsakdanjih opravilih na domači kmetiji, zato je imela te dni pregled pri nevrologu. Ker stanje ni zavidljivo, se je zdravnik odločil, da jo v roku enega meseca čaka operacija karpalnih (zapestnih) kanalov. 

Smola pa je kar dvojna, podobno operacijo je nedavno prestala njena mama Irena, ki jo Slovenija pozna iz šova MasterChef. V času maminega okrevanja je Lara tako sama skrbela za družinsko kmetijo, kljub temu da je tudi sama vsakodnevno v bolečinah.

Resničnostna zvezdnica ima z domačo kmetijo sicer velike načrte. Trenutno namreč zelo dobro služi z vsebinami, ki jih objavlja na erotični platformi Only Fans, ves izkupiček pa vlaga v kmetijo. "Želim si kupiti mlečne koze, da bom imela svojo mlekarno in da bom od kmetije lahko tudi živela. Običajna služba ni zame, kmetujem pa zelo rada, zato si močno želim, da bi lahko od tega tudi živela," je svoje poslovne načrte za zurnal24.si razkrila Lara. 

Komentarjev 3
  • Avatar Ollaliolla
    Ollaliolla 00:35 23.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Ender3 20:49 22.december 2021.

    Ne vem, ali v te šove sprejemajo samo kriple ?, kaj mislijo, da jim bo javna, medijska prepoznavnost zdravila njihov bolan ego. Vse se najprej začne v glavah in pri denarju.

  • Avatar jezeran
    jezeran 18:48 22.december 2021.

    Karpalni kanali niso nič posebnega, oz je to še najmanjši problem. Tako da ne vidim problemov

Sorodne novice