Magazin > VIP
55739 ogledov

Tibor Baiee: Za dve uri s hčerko naredi 200 kilometrov

Tibor Baiee POP TV
Naš resničnostni zvezdnik da, kar se očetovstva tiče, tudi po "ločitvi" vse od sebe.

Čeprav se mu z Ano Hrovat, s katero sta se poznala v resničnostnem šovu Big Brother in že v prvem letu zveze zanosila, ni izšlo, se Tibor Baiee, ki smo ga lansko leto lahko spremljali tudi v šovu MasterChef, na vso moč trudi, da bi bil čim bolj prisoten v življenju svoje skoraj tri leta stare hčerke Noemi. Kljub temu, da z Ano nimata skupnega skrbništva, se Tibor potrudi, da hčerko vidi najmanj dvakrat na teden. 

Tibor Baiee | Avtor:

"Seveda bi z veseljem imel Noemi polovico časa, a deljeno skrbništvo bi bilo možno in logično le, če bi živeli v istem mestu ali pa vsaj bližje. Malo neverjetno zveni, da bi en teden pri meni hodila v vrtec ali varstvo, kasneje v šolo, en teden pa na Koroškem. Za tak primer z Ano še nisva slišala, verjetno ta način tudi za otroka ni priporočljiv. Tako je moja princeska pri meni dva vikenda na mesec, se pravi petek, sobota, nedelja, in ker je to zame seveda premalo, se dodatno najmanj šestkrat na mesec takoj po službi peljem k njej na obisk in naredim skupno 200 km zato, da sem vsaj 2 uri lahko z njo. Torej kljub temu, da smo toliko narazen, jo vseeno vidim 12 dni na mesec, kar je skoraj polovica," pravi Tibor. 

In kaj mladi očka najraje počne skupaj s svojo malo princeso? "Če je toplo vreme, se greva kopat na Velenjsko jezero, visiva na igralih v parku, greva v gozd, na sladoled, če dežuje pa greva v katero izmed igralnic. Načeloma pa mi je vseeno, kje sva, da sva le skupaj. Želim si biti čim bolj aktivno vključen v njeno vzgojo, da ima prisotno očetovsko figuro. Seveda je zaradi toliko vožnje vse skupaj veliko bolj naporno in tudi dodaten strošek, a mi seveda ni niti najmanj težko, ker je nagrada velika. Sedaj je najpomembnejša Noemi, vse se vrti okoli nje, da bo imela čimbolj kvalitetno življenje. Ko je z mano, se ji 100 odstotno posvetim in ravno tako, ko je z Ano," še razkrije.

Tibor Baiee Magazin Po ločitvi: To je gospodična, s katero je Tibor preživel počitnice
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice