Magazin > VIP
44218 ogledov

Tim Kores: Mislim, da je bil konec dober za obe strani

tanja kocman, tim kores Hitradio center
Oboževalci Tanje in Korija so se zbudili v "novo jutro“.

Tim Kores in Tanja Kocman sta dolgo časa skupaj vodila jutranjo oddajo na Hitradiu Center, ki je bila zelo priljubljena. Njuna stran na Facebooku je nabrala več kot 72 tisoč sledilcev, ki so pred kratkim opazili, da se je stran Tanja in Kori preimenovala v Novo jutro. Namenjena je novi oddaji, ki jo vodita Anabel in Matic.

Tanja je sicer aprila sporočila, da se je njeno sodelovanje z radijsko postajo končalo. "Lahko rečem le, da je moje slovo od Radia Center kombinacija trenutne situacije in drugih faktorjev. Vsekakor pa (kljub racionalnemu strahu, ki ga občuti vsak v obdobju, ko se znajde brez službe) gledam na stvari pozitivno in verjamem, da so pred mano nove in zame boljše priložnosti," je takrat povedala za Žurnal24.

Tanja Kocman Magazin Naša voditeljica se po šestih letih poslavlja: Časi so jeb**, nikomur ni prizaneseno

Da so stran preimenovali, ni nenavadno. Tanja in Tim sta nazadnje oddajo skupaj vodila junija lani, zanimivo pa je, da stran niso preimenovali v Kori Show, ki jo vodi Kores, glede na to, da strani sledijo tisti, ki so radi spremljali omenjeni dvojec. 

Je morda tudi Kores prekinil sodelovanje z radiem? "Ne, še vedno sem tukaj in vsak dan med 14. in 18. uro vodim oddajo Kori Show,“ je povedal za naš medij, na vprašanje, ali pogreša nekdanjo sodelavko Tanjo, pa povedal: "Seveda jo pogrešam na neki način, mislim pa, da je bil konec sodelovanja dober za obe strani,“ je povedal za naš medij.

Komentarjev 1
  • sam50 07:48 17.maj 2020.

    Pogrešam jo,ampak sem zadovoljen,da je ni več-tip leze v rit delodajalcu...