Magazin > VIP
4360 ogledov

Tjaša Kokalj je imela pred rojstvom nedonošenk tragično izkušnjo

Tjaša Kokalj Instagram
Spregovorila tudi o tem, zakaj hčerk na spletu ne izpostavlja.

Ena naših najbolj uspešnih modnih vplivnic, novinarka, voditeljica in model Tjaša Kokalj Jerala dolgo časa ni govorila o svoji porodni izkušnji, pred šestimi leti je namreč rodila v 25. tednu nosečnosti, kot je lansko leto razkrila v podkastu Lovim ravnotežje. Mlada mamica je takrat morala po porodu kar dva meseca in pol ostati v bolnišnici, a Tjašini deklici sta pravi borki, ki sta lani že prestopili osnovnošolski prag.

Kljub temu da je Tjaša ena najbolj uspešnih vplivnic, strogo loči zasebno in poslovno življenje, zato hčerk na spletu ne izpostavlja. "Odločitev ni bila odločitev, ampak je bilo nekaj organskega. Mi smo mi in tudi nosečnosti nisem nekako razkrila. Ne da je ne bi želela, ampak takrat, ko bi jo morda mogla in se mi je začenjalo poznati, sem dejansko šla roditi. In tudi, če bi donosila, ne vem, ali bi naredila objavo," je svojo odločitev razkrila v nedavnem podkastu Čvek ob Matchi in ob tem razkrila še en neljubi življenjski dogodek: "To mi je zelo intimno, osebno. Vedno sem to jemala z rezervo. Pismo, se slikati zraven praznega vozička, mi je bilo vedno mmm ... Morda zaradi tega, ker sem imela v preteklosti eno tako malo bolj tragično izkušnjo, kar se tega tiče. Ampak tega nisem jemalo kot neko lahkotno temo, zato sva bila oba s soprogom Klemnom enotna, da tukaj ne odstopava." Tjašo smo prosili za komentar glede tragične izkušnje, a pravi, da o tej temi ne želi govoriti.

Tako kot pri nosečnosti je stroga tudi pri izpostavljanju svojih deklic, naredi sicer izjemo, a še nikoli ni izpostavila njunih imen in obrazov. "To, da je moja služba biti izpostavljen, ni njuna služba in tudi moja osebnost je taka, da kljub temu da sem že dolgo časa v medijskem prostoru, se me kakšen zloben komentar, ki jih sicer ni veliko, še vedno dotakne. /.../ Ne želim si, da bi sploh razpredali o mojih otrocih, nimaš pravice ...," je še pojasnila v nedavnem podkastu. 

Komentarjev 1
  • Pierre 16:07 17.april 2024.

    Če ne želite da se razpreda o vaših otrocih potem nehajte objavljati ta jajca in se bahati s svojimi težavami!!!!!

Sorodne novice