Magazin > VIP
66095 ogledov

Bivšo ženo olimpijca tako napadli po spletu

Nina Klinar instagram
Ni ostala tiho.

Leta 2021 sta se Nina Klinar in nekdanji deskar na snegu Tim Kevin Ravnjak poročila na sanjskih Maldivih. Tedaj je bila Nina že noseča in skupaj sta se razveselila hčerke Mie. A kmalu se je ljubezen sprevrgla v najhujšo nočno moro, saj sta se odločila za razhod in še vedno bijeta grdo ločitveno vojno. Ravnjak je prejšnjega januarja na internetu celo objavil fotografijo Nininega mednožja. Nina je takrat povedala, da lahko Ravnjak hčerko po odločitvi sodišča vidi le enkrat tedensko za 45 minut pod nadzorom centra za socialno delo.

Klinarjeva s hčerko Mio na Instagramu redno deli utrinke svojega življenja, prejšnjega avgusta je v obliki dnevniških zapisov delila srce parajočo zgodbo, kako je skoraj umrla, se pa na spletu med množico pozitivnih komentarjev najde tudi kakšen negativen. Tako je Nina nedavno objavila fotografijo svoje hčerke, kako za zajtrk je košček dunajskega zrezka. Kmalu zatem je prejela komentar: “Ni čudno, da je toliko bolna, glede na to, kaj je.” Nina ni ostala tiho. Zapisala je: “Ne gre drugače kot takole. Ker sem vsak dan znova presenečena nad zlobo in neolikanostjo ljudi. Da ti lahko dandanes vsak napiše, karkoli se mu zahoče, ne da bi pomislil s širšo sliko. Meni na kraj pameti ne pride, da bi šla nekomu tako grdo komentirat na story ali post, ker vem, da se za tem skriva mnogo več, kot je napisano.”

Nina Klinar | Avtor: instagram instagram

Nina je pripisala, da vsak dan skrbi, da se hčerka prehranjuje zdravo in raznoliko in da sledilka, ki ji je napisala takšen komentar, ni vedela, da je Mia pred tem spila domač čaj, sveže zmiksan smuti in pomaranče, jogurt in žemljo, kasneje za kosilo pa bo jedla testenine z bučkami. Na koncu je dodala: “Res me žalosti, kam smo prišli kot družba in da si mamica drzne drugo mamico tako obsojati.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
  • Avatar Zala
    Zala 00:51 16.februar 2024.

    Dekleta pa kje najdete take prostake, kakor je ta kanta za odpadke?

  • Kojak 19:24 08.februar 2024.

    Ni mi jasno kaj pričakujete, če že objavljate svojo življenje na javnih družabnih omrežjih. Sploh da objavljate mladoletne otroke... Pač ne objavljaj in bo vse ok.

  • dare326 18:32 08.februar 2024.

    Zakaj folk objavlja kaj je, kaj obleče, kdo jih nategne? Niste normalni, žal. Meso je najbolj zdrava hrana, zelenjave ne potrebujemo, uživa se jo samo takrat, ko je lakota, ko ni nič drugega za jest. Jejte, kar so jedli vaši ...prikaži več predniki pred 100 leti. Nepredelano hrano, nič sladkorja, nič junk hrane in Mcnevemkaj in boste zdravi

Sorodne novice