Magazin > VIP
6496 ogledov

To danes počne Natascha Kampusch

natascha kampusch Profimedias
Natascha Kampusch je v tem našla svoje poslanstvo.

Natascha Kampusch je pred kratkim javnosti predstavila svojo kolekcijo nakita, za katero je našla navdih v svoji življenjski preizkušnji. "Ponosna sem, saj je bila to dolga pot. Ne želim biti v breme državi in ne želim živeti od davkoplačevalskega denarja," je dejala ob predstavitvi svojega nakita na Dunaju. 

Uhani, verižice in drug nakit krasijo cvetlični motivi in vijugaste linije. "To simbolizira oster preobrat v mojem življenju, njegov lok proti vrhu in svobodi," je dejala. 

Natascha Kampusch je bila stara deset let, ko jo je ugrabil Wolfgang Priklopil. Osem let jo je zadrževal v ujetništvu, kjer je utrpela številna grozodejstva. Avgusta 2006 ji je uspelo pobegniti, njen ugrabitelj pa je storil samomor. 

Kampuscheva je hišo, v kateri jo je Priklopil zadrževal, kupila in v njej občasno živi. Dejala je, da ne želi, da hišo spremenijo v "tematski park"

Kot pravi, ima dobre in slabe dni. Poleg oblikovanja nakita njene dneve zapolnjuje še ukvarjanje s športom in pisanje pesmi.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice