Magazin > VIP
74409 ogledov

To dela Daša Podržaj, da je sin ves čas pri Hrvatiču

Rajko Hrvatič, Daša Podržaj Anže Petkovšek
Kaj se dogaja z lepo manekenko?

Daša Podržaj je bila nekoč stalnica modnih pist, javnosti pa je bolj znana postala predvsem s poroko s primorskim poslovnežem Rajkom Hrvatičem, s katerim imata skupaj tudi sina Krisa, a žal njuna skupna sreča ni trajala dolgo. 

Daša pa se danes giblje v povsem drugih vodah. "Zaposlena sem na Institutu AAMI, kjer skrbimo za razstave umetnin v tujini, v Ljubljani pa septembra pripravljamo Art Expo, kjer bo razstavljalo 300 umetnikov s celega sveta. Expo bo spremljalo kar sedemdeset dogodkov, zato sedaj delamo tudi po 12 ur na dan. Služba je krasna, veliko potujem, še več bom, poslovalnico imamo tudi v Pragi, odpiramo pa jo še v Londonu in Hong Kongu," je povedala za Žurnal24.

Ker je trenutno tako zaposlena, je njen sin Kris, ki je letos zaključil prvi razred, večino časa pri očetu Rajku na Primorskem. Daša pravi, da sta skupaj bolj intenzivno ob koncih tedna, da se mu bo kmalu oddolžila z desetdnevnimi počitnicami, v celoti pa se mu bo ponovno posvetila septembra, ko bo Art Expo za njimi.

Komentarjev 6
  • anonime 14:57 28.marec 2020.

    po novem je menda dilerka...oz že kar nekaj časa...

  • mici79 22:24 20.julij 2019.

    Služba ji je bolj pomembna, kot otrok. Potem pa se bo en dan odločila, da bo zdaj pa skrbna mama in se bo čudila, da je otrok raje pri očetu. Takrat pa bodo članki z naslovom, da se bori za ...prikaži več skrbništvo, ker ji bivši ne dovoli skrbeti za otroka.

  • jakec1575 13:03 19.julij 2019.

    haha. in potem od vseh zaposlenih A.F.H. izpostavi tajnico. Zmaga. zaposleni https://institute-aami.com/team/ Me zanima kaj dela Janez Podobnik. Pada na mejnih prehodih?

Sorodne novice