Magazin > VIP
11640 ogledov

To Denis Toplak dela pri sosedih

denis toplak Facebook
Povedal je, da so tam bolj spoštljivi.

Denis Toplak, zmagovalec prve sezone Kmetije: Nov začetek, ki smo jo pred leti spremljali na Planet TV, je našel novo delo.

"Delam v podjetju AVL, v avtomobilski industriji. Tam delam različna dela v skladišču – od komisjoniranja, do izdajanja materialov in skladiščenja, pakiranja in pošiljanja delov," je svoje delo opisal zgovorni Mariborčan in dodal, da se je za delov Avstriji odločil, ker je želel izpopolniti svojo nemščino: "Moje delo je zelo pestro in vsak dan drugačno, zato ga težko opišem. Vsak dan je drugačen in prav zato mi je delo zanimivo, ker nikdar ne vem, kaj me čaka."

"Spoznavam, da tuji delodajalci veliko bolj cenijo delovno silo. Tudi pogoji za delo so boljši, posledično pa je tudi plačilo lepše," je Denis pohvalil avstrijske delodajalce.

Komentarjev 8
  • borut08 18:43 03.december 2017.

    Kaj pri nam ni tecaja nemscine?Seveda v Avstrijo za dobrim zasluzkom,ker prinas pac ni dela za vsakogar in slabo placilo imamo pa ogromno lopovov(gospodarskega kriminala)zato ni nikoli bolje in se vzdrzuje stari rezim in teroriziranje z policijo na celu.

  • Ledena 10:50 03.december 2017.

    Bravo Denis, se naprej tako.Ti iz srca privoscim:nemscino ze tako obvladas,€€€€ so pa tudi dobrodosli.Saj vsi delamo za denar.

  • Five 09:35 03.december 2017.

    Povedal je, da dela, da mu je fajn in da lepo zasluži. Super Denis, ti privoščim uspeh.

Sorodne novice