Magazin > VIP
22527 ogledov

To je Harryja in Meghan verjetno užalilo

kraljica elizabeta Profimedia
O tej fotografiji bi se dalo razpravljati …

Kraljica Elizabeta II. vsako leto pripravi božični  govor podanikom, neke vrste pregled leta. Letos so ga posneli na gradu Windsor v sobi Green Drawing Room. Kraljica je sedela za mizo, za njo smreka, na njeni desni pa več fotografij članov kraljeve družine: princa Charlesa in Camille, princa Philipa in princa Williama z družino ter tudi fotografija kraljičinega očeta kralja Georgea VI. Manjka le Harryjeva družina ...

Kot piše Gala, je to nadvse nenavadno, saj je na njeni mizi med lanskim prazničnim govorom še stala fotografija zakoncev Sussex. To ni prvič, da je Elizabeta prestavljala fotografije … Po intervjuju, ki sta ga njen vnuk in njegova ameriška soproga dala za ITV, je Lizzy v Buckinghamski palači ločila fotografiji Willa in Harryja. Več o tem TUKAJ.

Izbor fotografij zagotovo ni prepuščen naključju. Morda se je kraljica odločila, da bodo letos na njeni mizi stali le kralji oziroma bodoči kralji. Da je Philip lahko ob njih, nikogar ne bi smelo presenetiti, saj je kraljičin mož. 

Možno pa je tudi, da je kraljica na Harry in Meghan jezna, saj sta ji z omenjenim intervjujem še dodatno pobelila lase. S pritožbami na račun monarhije in medijev namreč nista varčevala. Poleg tega se je par odločil, da bo božične praznike namesto v Veliki Britaniji preživel v Kanadi.

Komentarjev 11
  • tomaz17 09:35 26.december 2019.

    Slovenceljni imamo šefa v Murglah in ne v Londonu !

  • epabli 06:17 26.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • preqnitem 03:48 26.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks