Magazin > VIP
7629 ogledov

To je najbolj fatalna Slovenka vseh Slovenk, presenečeni?

Na Femme fatale izbrali letošnjo najbolj fatalno žensko.

Dobitnica letošnjega naslova Femme fatale je 34-letna vrhunska deskarka in dobitnica olimpijske medalje, Gloria Kotnik. Za naslov so se potegovale še Petra Parovel, Neisha, Ajda Mlakar, Nataša Naneva, Nina Osenar Kontrec, Nives Orešnik in Tara Zupančič.

Gloria je povedala, da je zanjo fatalna ženska taka, ki oddaja privlačno energijo v kombinaciji s karizmo in inteligenco. Najboljše se počuti takrat, ko ji uspevajo stvari, ki si jih zada in takrat posledično izžareva najbolj privlačno energijo. Pravi pa tudi, da pridejo v življenju tudi slabi trenutki in da se takrat sooča z nižjo samozavestjo. Sama se ocenjuje kot zelo dinamično, dostopno in ki rada ljudi spravlja v smeh. Njena šibka točka je nakupovanje. Fatalnega moškega ocenjuje kot zabavnega, inteligentnega in družinskega. Odkar je postala mama, je veliko bolj sproščena, spontana in poskuša uživati v trenutku. 

Prireditev vsako leto tradicionalno poteka v Festivalni dvorani v Ljubljani. Lani je ta naslov osvojila Hajdi Korošec Jazbinšek

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 15:03 08.junij 2023.

    Vesel sem te odločitve Gloria je, res fatalka. !

Sorodne novice