Magazin > VIP
36906 ogledov

To je v resnici po poklicu pevec Sebastian, presenečeni?

sebastian Instagram
Pravi poliglot!

Mariborskega pevca Sebastiana vsi poznamo po lepem glasu, že vrsto let pa je tudi plesni učitelj in podjetnik, saj namreč vodi lastno plesno šolo. A pevec in plesalec ima še en talent, ki je tudi njegov uradni poklic, a ga nikoli ni opravljal.

Sebastian je namreč diplomiran učitelj angleščine in obvlada tudi druge jezike. Tekoče govori še nemščino, pogovorno francoščino, njegove velika želja pa je, da bi se nekoč v lokalnem okolju naučill še špansko. "Nikoli nisem učil angleščine, le tistih 10 dni prakse na srednji šoli in 10 dni prakse na osnovni šoli. To je moj plan B in če bi se kdaj zgodilo, da bi plesno šolo zaprl, bi šel z veseljem učiti angleščino," je povedal za zurnal24.si.

Razkril je še, da je pred študijem kolebal med slovenščino, nemščino, ki se jo je učil 14 let in naredil tudi mednarodne certifikate, in angleščino, ki jo je nato izbral zaradi praktičnih razlogov. Je velik zagovornik tega, da se otroke na tečaje tujega jezika vpiše že zelo zgodaj. "Tako se jezika naučiš sproti in skozi igro, kar je veliko lažje kot v starejših letih, ko se moraš usesti in res učiti. Zato sem hvaležen staršem, da so mi tečaje omogočili že kot otroku. Angleščino in nemščino tako govorim tekoče, francoščino si želim v prihodnosti izpopolniti, v lokalnem okolju pa bi se želel naučiti še španščine," dodaja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice