Magazin > VIP
181 ogledov

To Mirela zahteva od Milija

Mirela Lapanović, Mili, Parovi Youtube
Po hudem sporu sta se pogovorila, kako naprej.

Finale šova Parovi se obeta ta konec tedna. Mirela se bo počasi vrnila v Slovenijo, a kot smo že pisali, nihče ne ve, kako bo pripotovala do Novega mesta, saj naj bi bila brez prebite pare. Andrejev prijatelj je za Žurnal24 povedal, da bo brez pomoči produkcije ali Milija težko plačala prevoz do doma.

Zdaj pa se je sporekla še z Milijem, svojim možem iz šova, ki naj bi jo pred nekaj tedni domnveno posilil, zdaj pa sta zaljubljena. Mili je popolnoma izgubil živce, preklinjal in razbijal, ko Mirela ni potrdila njegove zgodbe izpod tuša.

Po sporu sta se zaljubljenca umaknila na samo in se pogovorila. Mirela je Milija okarala, češ da je delal dramo brez veze in da je sam sebe predstavljal kot žrtev. Ko jo je Mili vprašal, kaj mora narediti, da bo zadovoljna, mu je rekla, da je dovolj, če se ji opraviči kot moški ženski. Mirela mu je povedala, da je zaradi njega ogrozila 14-letno zvezo, ki jo ima doma. Mili pa je na to odgovoril, da se je zaljubila in da je zaljubljena ženska pripravljena tvegati vse.

Komentarjev 8
  • Harrison 06:48 30.junij 2017.

    Hebala vas Mirala na Žurnalu !

  • patron 00:33 30.junij 2017.

    bebči laharnar se počuti blaženo, ......hahahaaaaaaa

  • patron 23:46 29.junij 2017.

    lupaj se mili, baš te brigaaaa,........hahaaaaaaaa