Magazin > VIP
4900 ogledov

To naša radijka zabije moškim, ki dvomijo, da z majhnimi lahko doji!

dojenje dojenček Shutterstock
Komaj čakamo na stand up predstavo naše znane radijske moderatorke, urednice in novinarke!

Radijka Petra Skrivarnik je že od nekdaj znana po svojem ciničnem, a prijaznem humorju, s katerim najpogosteje v smeh spravlja svoje Facebook prijatelje, čeprav jo dolgoletni znanci in prijatelji že več let spodbujajo, naj se vendarle loti kariere profesionalne stand up komediantke, kakršno ima njen dragi Željko Čakarević, tudi radijec, bolj znan po svojem liku Željkić, ki ga lahko trenutno spremljamo v oddaji Od težaka do junaka. Petra, ki je kot novo pečena mamica pred kratkim začela pisati blog, si na prav hudomušen način rada privošči tudi svojega dragega, še posebej na račun njune bosansko-slovenske "kulturne dediščine".

Ker pa sta Petra in Željko lansko leto postala starša, Petri kot mladi mamici zabavnih tem ne zmanjka, tako je pred kratkim opisala svojo izkušnjo z dojenjem in moškimi ...

"Ful mi je zanimivo, ko me kak moški najprej vpraša, ali dojim, nato pa se mi zazre naravnost v dojke in vpraša še, če imam dovolj mleka. Ne moti me samo to, da si brezsramno ogleduje moje 'delavske žulje', še grdo dvomi v njihovo sposobnost proizvodnje mleka. Ker lahko po dedji logiki otroka vzredijo le joški v velikosti glave sumoborca, sem pripravila strokoven in jedrnat piarovski odgovor za vse: 'Če si ti lahko z malim tičem otroka naredil, ga bom tudi jaz z malimi joški nahranila,'" je zapisala Skrivarnikova. 

 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 11:49 06.maj 2019.

    Bravo, Petra! Vedno bolj me čudi nepoučenost množic glede anatomije in delovanja lastnega telesa ... Velike dojke NE pomenijo veliko mleka, pač pa je 'proizvodnja' mleka odvisna od količine mlečnih žlez! Torej: manjše dojke in malo mlečnih žlez: manj mleka. ...prikaži več. Male dojke in veliko mlečnih žlez: več mleka. Gremo naprej: velike dojke in malo mlečnih žlez: manj mleka, velike dojke in veliko mlečnih žlez: več mleka.