Magazin > VIP
11070 ogledov

Poptevejeva voditeljica v veselem pričakovanju!

Ota Roš POP TV
Kako "preroško" smo jo o tem vprašali že septembra?

Drugo leto lahko očitno ponovno pričakujemo zvezdniški "baby boom". Poleg Iris Mulej je veselo novico o nosečnosti namreč sporočila tudi priljubljena voditeljica Ota Roš Širca. "V začetku julija pričakujem še enega sinčka, nosečnost je bila načrtovana. Mlajšega bratca se zelo veseli tudi Prem, ki že načrtuje, česa vse ga bo naučil," nam je zaupala lepa voditeljica.

Sicer pa smo zaradi malce zaobljenega trebuščka že septembra posumili, da bi bila Ota lahko v pričakovanju drugorojenca ali drugorojenke, a je voditeljica veselo novico takrat zanikala. "Takrat res še nisem bila noseča, se je pa zgodilo zelo kmalu po našem pogovoru. Želim vam še veliko takih preroških napovedi," je povedala Ota. 

Polona Zoja Jambrek Ni usmiljenja Magazin Opala, takole se Pop TV bori s konkurenco!

 

Komentarjev 2
  • Avatar Meganlasa
    Meganlasa 17:46 21.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • Charlotte_Anton 13:58 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, potem pridi in postanite del nas. to internetno spletn0 stran na spletu ........... ..... >>>>>>>>> http://www.Internet43.Com